Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A condus fără permis și a fost arestat preventiv

ro

14 Mar, 2017 10:09 1631 Marime text
Un tânăr din localitatea constănţeană Culmea a ajuns în spatele gratiilor după ce s-a urcat la volanul unei maşini fără a deţine permis de conducere şi în plus, nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Incidentul a avut loc în data de 12 martie, în jurul orei 2.30. Suspectul, de 23 de ani a plecat împreună cu 6 amici să se plimbe cu un autoturism Opel Astra înmatriculat în Bulgaria.

În apropiere de Popasul Taşaul un echipaj de poliţie a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri maşina în care se aflau cei 7 tineri dar, în loc să tragă pe dreapta şoferul a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie şi a încercat să scape de oamenii legii. Poliţiştii au pornit pe urmele fugarilor şi au reuşit să oprească maşina în localitatea Lumina. Potrivit IPJ Constanţa, la data de 12 martie, ora 02.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu l-au depistat și reținut pe S.F.-C., în vârstă de 23 de ani, din localitatea Culmea – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 22, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13.03.2017, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii