Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ameninţat cu moartea un poliţist Cosmin Năstase, trimis în spatele gratiilor pentru ultraj

ro

21 Aug, 2014 00:00 2123 Marime text
Duminică dimineaţă, un tânăr de 29 de ani din Cernavodă ar fi agresat fizic o altă persoană, iar câteva ore mai târziu a fost prins de poliţiştii din localitate conducând băut.
 
Cosmin Năstase se afla la volanul unui autoturism marca Skoda Fabia, când a fost oprit pentru control în trafic. Potrivit oamenilor legii, tânărul emana halenă alcoolică. La solicitarea poliţiştilor, Cosmin Năstase a refuzat verificarea alcoolemiei, precum şi prelevarea probelor biologice. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, Ciprian Bodu, bărbatul l-a ameninţat cu moartea pe poliţistul care l-a depistat.
 
În următoarea zi, observându-l în trafic pe acelaşi agent de poliţie, Cosmin Năstase l-a amenințat din nou cu moartea și cu agresiuni fizice.
 
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus reținerea pentru o durată de 24 de ore a lui Cosmin Năstase. Ieri, acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis cererea procurorilor și a dispus arestarea lui Cosmin Năstase pentru 30 de zile.
 
Totodată, bărbatul a mai fost trimis în judecată la data de 23 mai, fiind cercetat pentru furt calificat și conducere deşi avea permisul suspendat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii