Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ales una dintre cele mai înalte clădiri din ţară pentru sinucidere Ultimele momente ale constănţeanului care s-a aruncat de pe hotel Intercontinental

ro

04 Jun, 2012 01:00 3870 Marime text

cap_8.jpgDin păcate, încă un tânăr a ales să-şi pună capăt zilelor din dragoste. Vorbim despre Cosmin R., de 27 de ani, din municipiul Constanţa, care s-a aruncat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la etajul 19 al hotelului Intercontinental din Bucureşti.

Potrivit unor surse, tânărul constănţean lucra de ani buni în IT şi a ales unitatea hotelieră mai sus precizată doar pentru că era una dintre cele mai înalte clădiri din zonă. Şi asta deşi locuia într-un apartament din Capitală. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. Aceştia vor derula cercetări specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc tragedia.

A plecat din Constanţa în Bucureşti pentru un trai mai bun, însă se va întoarce acasă între patru scânduri. Şi-a îndoliat familia şi prietenii pentru că nu a suportat să ştie că persoana iubită nu-i este aproape. Cosmin R., de 27 de ani, din municipiul Constanţa, specialist IT, a decedat după ce s-a aruncat în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la etajul 19 al hotelului Intercontinental din Bucureşti. Tânărul şi-a anunţat intenţia de a se sinucide, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Potrivit unor surse, Cosmin locuia de ceva vreme în Capitală, într-un apartament închiriat. La începutul week-end-ului trecut, tânărul a mers la hotelul Intercontinental, unde a închiriat o cameră, tocmai la etajul 19. Ajuns în locul dorit, tânărul a pus mâna pe telefon şi şi-a sunat cel mai bun prieten, căruia i-a spus că urmează să se sinucidă, pentru că a avut o decepţie în dragoste. Şi a închis! În secunda doi, amicul lui Cosmin a sunat la recepţia unităţii hoteliere şi le-a comunicat intenţia constănţeanului. La scurt timp, angajaţii unităţii hoteliere au ajuns în camera tânărului, însă era prea târziu. Băiatul de 27 de ani sărise de la etajul 19. Medicii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, impactul fiind deosebit de puternic. Moartea lui Cosmin R. va fi atent analizată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti, care au şi cerut dosarul cauzei la scurt timp după eveniment. Marţi, doctorii Serviciului de Medicină Legală vor efectua necropsia. De precizat că hotelul Intercontinental are 22 de etaje şi se numără printre cele mai înalte clădiri din ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii