Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

24 octombrie, zi fără accidente rutiere

ro

29 Oct, 2013 00:00 1319 Marime text
Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Constanţa au organizat, în perioada 14-27 octombrie, o serie de acţiuni de impunere a legii şi de prevenire a accidentelor rutiere pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.
 
 Astfel, poliţiştii rutieri au sancţionat 1.499 de pietoni care au traversat partea carosabilă prin locuri nepermise şi 334 de conducători auto care nu aveau cuplată centura de siguranţă în timpul conducerii autovehiculului. De asemenea, au reţinut 4 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 45 pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere a autovehiculelor, 149 pentru neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversare pe marcajul pietonal, 5 pentru efectuarea manevrei de depăşire neregulamentară, 10 pentru nerespectarea culorii semaforului electric, 19 pentru neprezentarea la unitatea de poliţie în termen de 24 de ore de la implicarea într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, 24 pentru alte cauze.
Ca urmare a acţiunilor organizate de poliţiştii rutieri, în ziua de 24 octombrie pe drumurile din judeţul Constanţa nu s-au înregistrat accidente de circulaţie. În continuare, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru reducerea numărului de accidente grave de circulaţie şi pentru asigurarea unui trafic mai sigur.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii