Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

23 de concurente isi disputa titlul de Miss Diaspora 2010 (galerie foto + document)

ro

11 Aug, 2010 02:48 3089 Marime text
DSC_0122_.jpg23 de concurente din 16 ţări (cea de a 24-a, reprezentanta Irlandei de Nord, nu a reuşit să ajungă, anul acesta, la concurs) participă zilele acestea la cea de a X-a ediţie a Miss Diaspora. Palestina (prezentă pentru prima dată pe scena miss-elor românce de peste graniţe), Ucraina, SUA, Serbia, Republica Moldova, Germania, Turcia, Canada, Austria, Australia, Grecia, Belgia, Italia, Portugalia, Marea Britanie şi Spania şi-au delegat reprezentantele pentru ediţia de anul acesta al Miss Diaspora, ediţie ce se va ţine, prima dată, la Hotel „Paradiso" şi nu pe scena-scoică din Portul Turistic Mangalia.

Finala competiţiei va avea loc pe 15 august, începând cu orele 20.00, tot la Hotel „Paradiso". În cadrul deschiderii Miss Diaspora 2010 a fost prezentat şi noul trofeu al concursului, dar şi un inedit film de prezentare al tuturor celor zece ediţii ale Festivalului „Callatis", sugestiv intitulat „O stare de spirit", acesta putând fi vizionat pe site-ul www.callatisfest.ro.

Totodată, în cadrul conferinţei de presă susţinute de organizatori, regizorul Cornel Diaconu a prezentat şi o serie de motive pentru care, afirmă acesta, Festivalul „Callatis" nu a mai avut loc. Printre acestea, spune domnia sa, s-au numărat impunerea în program a unor „interpreţi mediocri, pe criterii clientelare", precum şi neachitarea obligaţiilor financiare asumate faţă de staff-ul artistic şi tehnic al Callatis 2009. Cornel Diaconu a mai subliniat şi faptul că brandul „Callatis" este unul înregistrat la OSIM, la fel ca şi „Steaua de Mare" (imaginea scenei-scoică din port), „Miss Diaspora", „Hai Acasă" şi „Callatis Club", toate fiind brand-uri care acum aparţin Aldaco Film.

În final a fost prezentată o scrisoare prin care mai mulţi reprezentanţi ai Diasporei româneşti i-au retras titlul de „primar al românilor de pretutindeni" acordat edilului Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac în urmă cu doi ani.

Publicul îşi va putea vota miss-ele preferate pe site-ul Missdiaspora.ro .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii