Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

17 focuri de armă. Cine-a tras şi pentru ce

ro

24 Sep, 2013 00:00 2458 Marime text
Şaptesprezece focuri de armă au executat jandarmii constănţeni pentru a reţine trei suspecţi care săpau pentru a înţepa conducta de transport ţiţei.
 
Ieri, un echipaj de jandarmerie care patrula în apropierea conductelor de transport produse petroliere, la aproximativ 10 kilometri de drumul care face legătura dintre localitatea Mircea Vodă şi Lacul Ţibrinu, a observat trei persoane care săpau. Jandarmii au executat somaţiile prin voce, moment în care cei trei au fugit. Deoarece nu s-au oprit, militarii au executat foc de avertisment în plan vertical, urmat de foc asupra persoanelor respective. Una dintre acestea a fost prinsă imediat, lângă autoturismul de teren cu care venise, Jeep Grand Cherokee, cu capacitate de aproximativ 5.000 de cm3, una la aproximativ 700 de metri, iar una a reuşit să dispară.

Cei trei au apucat să sape o groapă cu dimensiunea de 50/50 cm şi adâncimea de aproximativ 40 de centimetri. La faţa locului au fost găsite unelte pentru săpat, tije metalice pentru sondarea pământului şi două telefoane mobile.
În autoturism, jandarmii au găsit un rezervor artizanal cu capacitatea de 1.000 de litri, o tijă metalică tip sondă, o motopompă, un furtun cu robinet, două burghie şi o cheie tubulară.
Cele două persoane prinse, F.S., de 26 de ani, şi A.S., de 32 de ani, au declarat că nu ştiu al cui este autoturismul de teren şi că erau în drum spre Cernavodă.
Cei doi au fost predaţi Secţiei 6 de Poliţie Rurală Cernavodă pentru continuarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii