Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11 adulţi şi şase copii, cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat

ro

03 Oct, 2016 00:00 2079 Marime text


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliţiei de Frontieră Ostrov au observat, sâmbătă dimineaţa, în apropierea frontierei de stat, un grup de 17 persoane care se deplasau pe jos, la frontiera verde, dinspre Bulgaria spre România.
 
Poliţiştii de frontieră au reţinut grupul format din 17 persoane, 11 adulţi şi şase copii, care, ulterior, a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră din Ostrov, pentru cercetări. În urma primelor verificări, persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni sirieni şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”. La finalizarea verificărilor specifice vor fi întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a protocolului româno-bulgar, în vederea predării cetăţenilor sirieni către autorităţile bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii