Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat Microbuz GMS răsturnat în Constanţa de un tânăr cu limuzină (galerie foto)

ro

27 Apr, 2015 00:00 2765 Marime text
La un pas de tragedie în municipiul Constanţa! Sâmbătă dimineaţă, un şofer de 26 de ani a condus un automobil marca Audi, iar din cauza neacordării priorităţii de trecere, a lovit un microbuz aparţinând companiei GMS, în care se aflau şase persoane. În urma impactului, microbuzul a fost răsturnat. La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, care au preluat răniţii şi i-au dus la spital.
 
Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Răscoalei 1907, pe fondul neacordării priorităţii de trecere. Poliţiştii spun că George Banu, de 26 de ani, „fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat), nu a oprit la indicatorul rutier, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta“. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a două tinere, pasagere în microbuz. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi îl cercetează penal pe tânăr pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.
 
Microbuzul a fost repus pe roţi de un utilaj special, motiv pentru care circulaţia în zonă a fost afectată timp de câteva zeci de minute.
 
Amintim că acest eveniment nu este primul accident de acest gen. În ianuarie, pe strada Mihai Viteazu, la intersecţia cu strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa, un alt microbuz a fost lovit de o maşină, numărul victimelor ajungând la 21. Acest accident a fost cel mai grav raportat la numărul victimelor din ultimii şapte ani, din judeţul Constanţa. În 2008, pe DN 2A, în urma unui eveniment rutier, un autobuz s-a răsturnat. În urma accidentului, au suferit vătămări corporale 41 de persoane. Ulterior, unul dintre pasagerii din autobuz a decedat.

Citeşte şi

(FOTO EXCLUSIV) Accident grav în Constanţa
21 victime la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu (galerie foto+video)

 
Șoferul vinovat era băut
Accident rutier pe strada Răscoalei. ȘASE victime (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii