Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu Ponta a susținut întotdeauna pe Mazăre și pe oricine a fost chemat să răspundă în fața procurorilor

ro

06 May, 2014 19:05 2095 Marime text

Președintele României, Traian Băsescu, susține în acest moment o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, pentru a-și clarifica poziția pe care o are față de premierul Victor Ponta. Încă din începutul declarațiilor a precizat că va face mai multe aprecieri personale referitoare la campania prezidențială pe care a început-o premierul, odată cu cea pentru alegerile europarlamentare.
Printre motivele pe care Băsescu le invocă pentru a-și susține părerea că Victor Ponta nu este candidatul ideal pentru președinție s-a numărat și dependența pe care acesta din urmă o are față de mai multe persoane influente din România. În acest context, a declarat „Ponta ca președinte ar fi extrem de periculos pentru că e dependent de proprietarii de trusturi media, Ghiță, care și-a facut averea din contracte cu statul, Voiculescu, turnător, un om care e condamnat la un an de închisoare în primă instanță. Mazăre, căruia îi dăm și Portul, Dragnea, cu proces în derulare, Duicu, Cosma sau Constantinescu.”

„Întotdeauna a apărat pe Mazăre, Duicu, Cozma, pe oricine a fost chemat să răspundă în fața procurorilor. Fără o clarificare a modului în care Ponta procedează există riscuri ca în cazul în care acest premier va ajunge președinte, România să devină o țară condusă de baroni și pușcăriabili” a mai adăugat președintele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii