Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Techirghiol asigură paza instituţiilor din comuna Corbu

ro

07 Dec, 2016 00:00 2545 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Reprezentanţii administraţiei publice locale din Corbu au decis, recent, cine va asigura paza instituţiilor situate pe raza comunei. Contractul ce a fost adjudecat vizează asigurarea pazei şi intervenţiei în caz de nevoie. „Prin serviciile de pază şi intervenţie rapidă trebuie să se asigure: paza obiectivelor împotriva furturilor şi a distrugerii bunurilor, precum şi a altor acţiuni producătoare de pagube materiale; asigurarea ordinii publice în interiorul obiectivelor. Serviciile de pază cu post fix şi cele de intervenţie rapidă trebuie să fie asigurate în regim de permanenţă (24 h). Pentru fiecare post fix, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, pe fiecare schimb de lucru, paza se asigură cu câte un agent de pază pe fiecare post“, se menţionează în anunţul dat de Primăria Corbu.
 
Acest contract a atras atenţia din partea a şase firme. Numai că paza şi intervenţia va fi asigurată de SC Kokkai Comimpex SRL, care s-a angajat să ofere aceste servicii în schimbul sumei de 385.519,5 lei, fără TVA, deşi valoarea estimată de către reprezentanţii Primăriei Corbu era de 406.770,8 lei, fără TVA.

Cine deţine firma  

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Kokkai Comimpex SRL a fost înfiinţată în 1991 şi are sediul social declarat în oraşul Techirghiol (judeţul Constanţa). Firma are un asociat unic în persoana lui Cidem Apseleam, născut pe 18.08.1973, în Constanţa. Aceasta l-a împuternicit pe Erhan Oyama Ismail ca administrator al societăţii, ce are ca domeniu principal de activitate „activităţi de protecţie şi gardă“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii