Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Vocali în injurii, dar ghidaţi de „Iubeşte-ţi aproapele!”

ro

26 May, 2017 00:00 2628 Marime text
„De ce nu a creat Dumnezeu o parteneră pentru Eva şi un partener pentru Adam?” Întrebarea a fost adresată în mediul online, în contextul în care, în ultima perioadă, conceptul de familie a tot primit definiţii, definiţii şi definiţii. Mă întreb, de când trebuie iubirea să fie definită? Căci familia e iubire şi doar ea contează. De fapt, ar trebui.
 
În iubire se loveşte cu păreri, iar la păreri românii sunt experţi. Opiniile iau forma unor comentarii publicate pe reţelele de socializare, comentarii ce parcă nu se mai termină. Ce mi se pare ciudat e că fix acele persoane care sunt cele mai vocale în injurii susţin că sunt ghidate de „Iubeşte-ţi aproapele!”. Dom'le, dar aproapele ăsta nu cumva să fie de altă orientare sexuală, cu handicap sau altfel decât... normal. Ne iubim aproapele, dar să fie în rândul lumii, la casa lui, cu soţ/soţie, copil/copii. Căci o familie adevărată şi frumoasă e formată din mama, tată şi copii, nu? Nu.
 
O familie poate fi formată din mamă, tată şi copil, dar şi din mama şi copil, tată şi copil, copil şi căţel, bunică şi nepot, deoarece familia se bazează pe dragoste, grijă şi toate lucrurile frumoase care o alcătuiesc.
 
De ce ne pierdem vremea cu întrebări ca cea mai de sus, când altele sunt problemele? Tragediile „insignifiante” din care aflăm că minori sunt înfometaţi, agresaţi verbal sau fizic nu mai stârnesc atâtea opinii şi comentarii scrise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii