Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Naţionala de fotbal a României se prăbuşeşte!?

ro

01 Apr, 2017 00:00 2072 Marime text
În urmă cu doar câteva zile, Naţionala României de fotbal a terminat la egalitate, pe teren propriu, partida susţinută pe teren propriu, în compania Danemarcei, meci susţinut în preliminariile Campionatului Mondial 2018.
Confruntarea s-a terminat cu 0-0, în condiţiile în care jucătorii noştri aveau nevoie de o victorie pentru a mai spera la obţinerea locului doi în grupă, ce ne mai dădea speranţe pentru calificarea la turneul final de anul trecut.
 
Cu toate acestea, Naţionala s-a prezentat pe teren sub aşteptările multora dintre noi. Am avut foarte puţine ocazii de a marca şi un record negativ de zero cornere, ceea ce spune multe despre posibilităţile de la ora actuală a reprezentativei noastre.
 
Au existat persoane cunoscute în fenomenul fotbalistic de la noi din ţară care au spus că fotbalul românesc pierde mult pentru că nu este condus în mod profesionist, că în fruntea acestuia se găsesc oameni nepricepuţi şi, din acest motiv, sunt şi rezultatele dezamăgitoare care se văd din ce în ce mai des în ultima perioadă. Şi ţin să le dau dreptate. Fotbalul autohton a pierdut mult în ultimii ani, nu mai este interes pentru promovarea valorilor, pentru a lăsa investitorii care au bani să facă performanţă, totul este un haos. Nu ştim unde va duce acest lucru, însă nicidecum pe un făgaş favorabil. Am spus-o şi o repet, stadioanele sunt mai mult goale, nici la meciurile Naţionalei nu mai vin spectatori, căci se vede de la o poştă că viitorul nu este tocmai... roz.
 
Românii sunt consumatori de sport, de fotbal în special, dar, dacă nu li se furnizează rezultate, se concentrează pe alte activităţi, uitând, astfel, de lucrurile urâte ce se petrec în acest domeniu. Preferă să urmărească alte activităţi şi să evite eşecurile Naţionalei noastre. Sunt sigur că poate exista o renaştere a fotbalului, însă acest lucru este posibil numai cu cei care iubesc cu adevărat acest fenomen.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii