Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Dracul chiar este negru. Corupţii se mai pot descătuşa de DNA?

ro

01 Oct, 2016 00:00 2599 Marime text
Corupţia este o pacoste! Odată ce ai intrat în horă cu ea, nu mai poţi să ieşi fără a avea semne de la „dulceaţă“ pe la gură sau pe hainele oficiale cu cămaşă şi cravată. Însă, şi ea, ca orice altă meserie, este săvârşită „de foame“! Mulţi s-au prins în această horă, însă au ieşit din ea cu tălpile arse de la atâta dans înflăcărat. DNA-ul este parcă într-o vânătoare continuă de politicieni corupţi şi, în ultimul timp, îi tot invită să dea cu declaraţii pe la sediu.
 
Văzând că nu le mai merge şi că dracul chiar este negru, aceştia pot apela la diferite vrăjitorii pentru a nu mai fi urmăriţi de DNA. În ultimul timp, am văzut că se îmbolnăvesc brusc, unii se dau cu mir, iar alţii scriu mai mult decât Caragiale şi Eminescu la un loc, doar să nu mai fie după barele de fier. Într-un final, nimic nu prea are efect şi se pare că sunt alte moduri prin care corupţii ar putea să scape de urmărirea penală.
 
De exemplu, ar putea să îşi cumpere moaşte-minune de prin magaziile cu rezerve de rămăşiţe mumificate. Sigur, cu aceste timpuri posomorâte, se găsesc de toate felurile şi pentru toţi. Pentru cei care au furat mai puţin, sunt de ajuns doar bucăţele din moaşte, însă cei care au luat mai mult vor trebui să cumpere tot ansamblul componentelor de la sfânt. Asta e, dacă i-a împins îngeraşul de pe umărul stâng să ia mai mult decât trebuie…
 
În cazul în care vor cu adevărat să se cureţe de păcate în faţa DNA-ului, pe lângă cumpărarea de moaşte trebuie să părăsească de bună voie şi nesiliţi de nimeni produsele foarte scumpe pe care şi le-au cumpărat. În primul rând, să ia parfumurile şi să ţipe în gura mare: „Te lepezi de Baccarat? Mă lepăd de Baccarat!“ Apoi, să ia costumele cele mai scumpe luate din şpăgi şi să le dea foc în timp ce rostesc cu voce tare: „Te lepezi de Brioni? Mă lepăd de Brioni!“ După care se iau cele mai scumpe genţi, se ridică spre cer şi se spune: „Mă lepăd de Chanel!“ Se continuă până când se termină cantitatea de bunuri scumpe existente. Nu este voie să trişeze, întrucât fantasma DNA vede tot!
 
Un alt ritual de care ar trebui să se ţină cont ar fi mersul la vrăjitoare. Aceasta va ajuta cu spiritismul celor care au furat mulţi, foarte mulţi „coco“. Nu trebuie decât să se predea pe un post-it PIN-ul de la absolut toate cardurile şi să se scrie tot acolo şi toate conturile pe care le deţin (inclusiv cele de pe numele altcuiva!). Acesta va fi ars de către vrăjitoare şi imediat trebuie să se verifice dacă mai sunt banii în cont. Cu siguranţă nu vor mai fi, deoarece, prin această şedinţă de spiritism, diavolul va lua tot, ca să nu mai existe nicio dovadă.
 
În cazul în care, după toate ritualurile acestea, corupţii tot au probleme penale, atunci nu mai există scăpare - nici Satana nu îi mai scapă de DNA!!! Şi bine face! Întrucât păduchii laţi din actuala clasă politică se transmit imediat şi infectarea este imediată, dacă suntem nepăsători. În decembrie se vor instala alţii care ne vor fura, minţi, abuza, înşela, frauda, delapida. De aceea trebuie să le dăm cu apă clocotită, pentru că atâta jeg şi sfidare au ajuns greu de îndurat şi suportat. Trebuie să ajutăm DNA-ul şi trebuie să ieşim la vot, ca să nu avem mâinile pătate cu sânge, pentru că asta înseamnă acum neprezentarea la urne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii