Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Brandul Sabrina şi simbolul PSD. Brandul dispreţului celor de la putere

ro

25 Feb, 2017 00:00 3049 Marime text
De ceva vreme, pe buzele tuturor celor angrenaţi în problemele cotidiene, numele Sabrina, de la PSD Constanţa, a devenit deja un brand.
 
Este asociat cu teribila ei zburleală, pe pagina sa de Facebook, acum inexistentă, cu clasicul apelativ „putorilor“.
 
Apelativ adresat atunci protestatarilor de la Constanţa şi din toată ţara.
 
Cu apelativul „putorilor“, care, de regulă, se utilizează în circumstanţe deloc plăcute pentru oricine şi mai ales pentru femei.
 
Numai că Sabrina noastră - pardon!, a PSD-ului - s-a adresat, cu dispreţul care-i caracterizează pe potentaţii slabi, dar aflaţi, vremelnic, la putere, celor care protestau împotriva unui guvern ce reprezintă, în mare parte, partidul din care face parte şi ea.
 
Şi de care partidul nu se dezice. Cel puţin până la postarea acestor opinii, nu a anunţat decât ceva foarte vag. Din care nimeni nu înţelege nimic.
 
Şi care ne face să credem că a fost pusă de cineva cu forţă în partid. Dar să ne şi amintim ce scria atunci, pe pagina sa de Facebook, Sabrina!
 
„Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!“, a declarat Sabrina Maria Nedelcu.
 
Drept pentru care PSD Constanţa a şi spus că îi retrage sprijinul politic. Cică decizia s-ar fi luat. Aşa o fi?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii