Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare, la ANAF, după rocada mare. O nouă numire la vârful agenţiei. Pe cine a adus Dăncilă şi pe ce funcţie

ro

10 Jan, 2019 00:04 4434 Marime text
În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 24, din 9 ianuarie 2019, a fost publicată Decizia numărul 4 a primului ministru al României Vasilica-Viorica Dăncilă „privind numirea domnului Virgil Pîrvulescu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Actul normativ are la bază „adresa Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. A-PRS 101 din 9 ianuarie, înregistrată la cabinetul primului ministru cu nr 5/61 din 9 ianuarie 2019”.

Decizia primului ministru este contrasemnată de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.

Această numire vine în contextul în care acum câteva zile a avut loc, la vârful ANAF, rocada mare prin care Ionuţ Mişa a fost înlocuit cu Mihaela Triculescu.  

Reamintim că în Monitorul Oficial al României numărul 6 din data de 3 ianuarie 2019, a fost publicată Decizia numărul 1, semnată de primul ministru Vasilica-Viorica Dăncilă, privind „eliberarea domnului Ionuţ Mişa din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”.

Totodată, în acelaşi Monitor, a fost publicată şi Decizia numărul 2 a premierului Dăncilă privind „numirea doamnei Mihaela Triculescu, în funcţia preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”.

Potrivit Capital, Virgil Pîrvulescu, a asigurat până acum interimatul în fruntea Direcţiei Finanţelor Publice Vâlcea. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii