Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lumina, fantezie si functionalitate

ro

25 Sep, 2002 00:00 936 Marime text

Coman Design ofera prin produsele sale idei deosebite de decoratie * Compania se mandreste cu 9 parteneri japonezi si exporta la nivel mondial * Reproduceri de arta in domeniul sticlariei din perioada Art Nouveau sunt incluse in gama de produse

Facand uz din plin de avansul tehnologiei, Coman Design ofera prin produsele sale raspunsuri pline de imaginatie la cerintele estetice ale oricui, cu forme care uneori sunt clasice, alteori rustice sau moderne, dar intotdeauna armonioase. Infiintata in 1994, Coman Design are, in prezent, 183 de angajati. Productia este adresata in intregime exportului, 80 la suta fiind destinata pietei din Asia, in speta Japonia, ceea ce nu face decat sa dovedeasca o calitate de exceptie a articolelor produse de catre Coman Design. In prezent, firma are 9 parteneri japonezi (colaboreaza si produce pentru Casa Imperiala a Japoniei), cu care se stabilesc programe de livrari trimestriale sau chiar pentru un an in avans. De asemenea, societatea exporta in tari precum SUA, Franta, Canada, Israel, Grecia, Belgia, Italia, Spania.

Ingeniozitate prin suflet de artist

Gama de produse include unicate sau produse de serie foarte scurta, totul fiind executat manual, mai precis: reproduceri de arta in domeniul sticlariei din perioada Art Nouveau (Galle, Daum-Nancy, Fratii Muller, Schneider, Majorelle). Din aceasta gama de produse echipa COMAN DESIGN executa: lampi (pana la o inaltime de 2 metri), vaze (de pana la 1 metru), aplice, sticlute de parfum, casete de bijuterii, bomboniere, plafoniere, candelabre cu 3, 4, 5, 6 tulipe (in varianta souffle putem executa: mere, prune, mandarine, cirese), carafe, fructiere, platouri, scrumiere, boluri, pahare, tavi etc. Referitor la acest tip de articole, ei sunt renumiti pentru complexitatea, dificultatea si dimensiunile mari ale articolelor suflate la teava. De asemenea, oferta include articole cu pudra si granule din sticla colorata in masa - colorantul fiind importat din Germania, ca si colorantul pentru articolele stil Art Nouveau, articole cu pudra si granule din sticla colorata in masa suflate in armatura din fier forjat, articole cu suprafata antica, articole uberfang sau innenfang (strat de sticla colorata la exteriorul sau la interiorul stratului de sticla clara), articole cu slif, gravura, matizate, articole cu depunere metalica cu argint/alama. Gama de produse include unicate sau produse de serie foarte scurta, totul fiind executat manual.

Manufacturieri contemporani

Coman Design are turnatoria sa proprie unde sunt realizate monturile metalice din bronz si alama pentru toate articolele de iluminat produse de noi (inclusiv parti metalice din alama patinata pentru candelabre cu brate in forma de pasari, pesti, femei.). Coman Design are sectie pentru realizarea articolelor din fier forjat, unde se executa monturi metalice pentru articole de iluminat, dar si mobilier din fier forjat (scaune, mese) sau combinatie sticla - fier forjat (masute, vitrine). Sugestiile de stil si ambianta deosebita pe care le ofera magazinul din Constanta - strada Stefan cel Mare nr. 55, vizavi de "Tomis", in spate la "Orange" - se integreaza armonios in orice fel de camera, dormitor sau living, contribuind la placerea de a locui aceste spatii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii