Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holiday Club Olimp este pregatit pentru sezon

ro

20 Mar, 2003 00:00 1286 Marime text

Turism organizat la preturi convenabile

Campingul este pregatit sa isi primeasca din nou oaspetii * Locul de popas este situat la mai putin de 25 de metri de plaja si asigura toate facilitatile pentru o vacanta de neuitat

Bursa de turism ce se desfasoara, zilele acestea, in statiunea Mamaia este cea mai buna oportunitate pentru agentii economici din domeniu sa isi prezinte oferta pentru noul sezon. Afluenta de turisti din anul trecut, ca si mediatizarea organizata impreuna cu Ministerul Turismului au facut ca investitiile realizate de hotelieri sa isi merite efortul si sa spere la rezultate si mai bune in acest an. Cu siguranta, aceasta este continuarea dezvoltarii tuturor statiunilor de pe litoral, care se vor constitui, in foarte scurt timp, in adevarate puncte de atractie pentru turistii romani si straini, in cautare de servicii de calitate, competitive cu cele oferite pe piata internationala. O atractie importanta a statiunii Olimp o constituie campingul societatii Holiday Club Olimp. Acesta este situat in nordul statiunii, la mai putin de 25 de metri de plaja. Locul de popas beneficiaza de multa vegetatie si liniste, ceea ce face ca relaxarea sa se instaleze in mod natural pentru cei care vin aici. Situarea campingului in imediata apropiere a plajei, in padurea din nordul statiunii Olimp, face din aceasta locatie un spatiu placut si racoros pentru petrecerea vacantelor, la preturi accesibile. In camping se afla dispuse 44 de camere cu grup sanitar (cate 2 camere la un grup sanitar), alte 45 de camere cu sursa de apa, dusuri si grupuri sanitare. De asemenea, pentru oaspetii Holiday Club Olimp exista un teren rezervat instalarii corturilor, locuri si facilitati pentru instalarea rulotelor si a caravanelor, punct alimentar, terasa si parcare pazita. Complexul este deja pregatit sa isi primeasca turistii, dornici de relaxare, aer curat, mare si soare.

Servicii competitive la preturi accesibile

Un sejur in perioada inceputului verii costa in jur de doua milioane lei, iar in plin sezon turistul ar trebui sa scoata din buzunar doar trei milioane lei pentru o vacanta la mare. In ceea ce priveste tarifele practicate, acestea sunt mai mult decat convenabile pentru buzunarul fiecaruia si sunt valabile pentru cazare la turism organizat. In perioada de extrasezon, tariful este de 100.000 pe loc, pe zi, pentru camerele dotate cu grup sanitar si apa, si respectiv 90.000 lei pe loc, pe zi, pentru camerele cu apa. Pentru sezonul intermediar, preturile practicate sunt urmatoarele: 150.000 lei pe loc, pe zi, pentru camere cu grup sanitar, si 130.000 lei pe loc, pe zi, pentru celelalte camere. Sezonul plin incepe din 15 iulie pana la 20 august, iar turistii pot inchiria camere cu grup sanitar si apa la pretul de 240.000 lei pe loc, pe zi, si respectiv 200.000 lei pe loc, pe zi, pentru cele cu apa. Toate preturile prezentate includ TVA, dar nu includ taxele de statiune si salubritate stabilite de Consiliul Local.Cei interesati de mai multe detalii pot lua legatura direct cu reprezentantii companiei Holiday Club Olimp, care isi prezinta oferta in aceasta perioada in cadrul Bursei de turism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii