Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deschidere totală a ANAF către mediul de afaceri

ro

17 Jan, 2017 16:51 1398 Marime text
Președintele ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, împreună cu specialiști ai instituției au participat astăzi la prima ședință a grupului de lucru care va identifica soluțiile pentru posibile probleme generate de eliminarea formularului 088.

Cu această primă ocazie, președintele ANAF a anunțat deschiderea totală a instituției față de mediul de afaceri, astfel încât activitatea acesteia sa simplifice interacțiunea contribuabililor cu organele fiscale, contribuind, și în acest fel, la crearea unui mediu de afaceri sănătos.
           
La dezbatere au participat reprezentați ai CECCAR, UNPR, HORA, ai Consiliului Național al IMM-urilor, Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, avocați specializați în fiscalitate, precum și reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.
 
Următoarea întâlnire va avea loc peste două zile, după ce specialiștii ANAF vor primi propunerile concrete ale mediului de afaceri pentru îmbunătățirea procedurii ce este asumat a intra în vigoare începând cu 1 februarie 2017.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii