Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania Whirlpool la Marcovil

ro

05 Nov, 2003 00:00 802 Marime text

In perioada de 20 octombrie - 20 noiembrie, clientii firmei au posibilitatea de a achizitiona unul dintre cele mai noi si mai performante modele de masini de spalat din colectia Whirlpool de la Marcovil * Firma este participant la tombola organizata de reprezentanta Whirlpool in Romania, prin care orice produs Whirlpool achizitionat in aceasta perioada aduce cu sine premii * Comparativ cu alti comercianti, Marcovil practica metoda ratei scadente, care prezinta avantajul scaderii creditului pe durata contractarii sistemului de rate

Firma Marcovil este una dintre societatile care promoveaza in aceasta perioada, la nivel teritorial, campania Whirlpool, prin care sunt intens promovate produsele firmei cu acelasi nume. Campania, care se desfasoara si la nivel national, aduce in fata gama de produse Whirlpool din ultima generatie "al saselea simt", fiind dotate cu noi programe speciale. Aceasta noua tehnologie are la baza un programator inteligent, 100% electronic, care, utilizand informatii preluate de senzori, optimizeaza cantitatea de apa, energie si timp in functie de natura si cantitatea rufelor. De asemenea, masinile de spalat Whirlpool sunt speciale nu numai datorita modurilor de concepere a lor, multitudinii de programe sau caracteristicilor care le claseaza in clasa "economic", dar si materialelor de fabricare, care au proprietati deosebite. Cuvele acestor masini de spalat sunt produse dintr-un material numit Duraprop, folosit de 16 ani cu succes de firma Whirlpool. Compozitia materialului din care este fabricata, 75% polipropilena de inalta densitate si 25% fibre de sticla, ofera avantaje, printre care rezistenta la actiunea agentilor chimici, nu exista nici macar riscul minim de ruginire a cuvei si, nu in ultimul rand, ofera rezistenta la socuri. Gama masinilor de spalat Whirlpool este variata, oferind clientului posibilitatea alegerii unui produs care sa satisfaca cerintele personale: consum de energie, numar de programe incluse, numar de turatii de centrifugare, volum de tambur si capacitate de incarcare. In perioada de 20 octombrie pana in 20 noiembrie, clientii firmei au posibilitatea de a achizitiona unul dintre cele mai noi si mai performante modele de masini de spalat din colectia Whirlpool. Mai nou, Marcovil este participant la tombola organizata de reprezentanta Whirlpool in Romania, prin care orice produs al firmei achizitionat in aceasta perioada aduce cu sine premii de genul abonamentelor la sali de fitness, cosmetica etc. In plus, participarea clientilor la aceasta tombola poate aduce acestora si alte forme de premiere, deosebite, cum ar fi posibilitatea maririi termenelor de garantie la produsele achizitionate cu inca trei ani.

Aparatura electrocasnica si electronica la Marcovil

La sediul firmei, situat pe bulevardul Mamaia nr.68, care este si centru de prezentare a produselor comercializate, clientii firmei pot achizitiona produse dintr-o gama larga de echipament care asigura confortul fiecarui apartament, incepand cu masini de spalat, frigidere, televizoare, combine audio si frigorifice, cuptoare cu microunde, aragazuri, aspiratoare si incheind cu cele mai marunte produse, casetofoane si boxe auto, mixere, camere de filmat, uscatoare de par, ventilatoare si instalatii de aer conditionat. Pe piata desfacerii acestor categorii de produse Marcovil se inscrie ca fiind firma cu cele mai mici preturi atat la achizitionarea bunurilor cu bani cash, dar si in sistemul de rate, atat de cunoscut publicului. Astfel, clientul are posibilitatea de a achizitiona produsele in maxim 36 de rate fixe lunare, fara a fi nevoie de girant, cu o dobanda de 23%. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, clientul trebuie sa se prezinte la unul din sediile CEC sau BCR, colaboratoarele firmei, cu adeverinta de venit al titularului, copie xerox dupa cartea de munca. Venitul realizat de solicitant trebuie sa fie dublul ratei lunare stabilite. Comparativ cu alti comercianti, Marcovil practica metoda ratei scadente, care prezinta avantajul scaderii creditului pe durata contractarii sistemului de rate. Cuantumul ratelor se stabileste in functie de fiecare sold final rezultat la plata fiecarei rate lunare, asupra caruia se calculeaza dobanda aferenta practicata de banca si care, potrivit ultimelor prognozari in sistemul bancar, va mai scadea in urmatoarele luni cu cateva procente, acest lucru ducand la un grad mai mare de permisivitate de achizitionare a electricelor si electronicelor de catre public. Pentru toate produsele comercializate, societatea asigura service in caz de eventuale defectiuni, precum si transport gratuit la domiciliul clientului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii