Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

agrointel.ro EXCLUSIV! Cine este noul director general adjunct de la APIA

ro

06 Nov, 2016 13:15 3690 Marime text
SCHIMBĂRI importante la conducerea APIA Central! Echipa care coordonează de la București plățile subvențiilor către fermieri este acum completă. Directorul general al APIA, Adrian Pintea l-a numit recent în funcția de director general adjunct pe Cornel Turcescu și a confirmat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro că acum din echipa de la București nu mai lipsește niciun director. 

”Domnul Turcescu a fost angajatul APIA Vâlcea până în anul 2013 iar de atunci lucrează în cadrul Aparatului Central. A lucrat în cadrul Serviciului și a Direcției Control Teren. A fost promovat temporar de alți directori generali în funcția de Șef Serviciu unde și-a demonstrat eficiența. Vreau să vă spun că numai cuvinte de laudă am auzit despre el încă de când ocupam funcția de director, la Vâlcea. Iar în momentul în care am venit (pe postul de director general n.r) și am avut această oportunitate, i-am propus. Sigur că și domnul ministru a acceptat și a fost numit prin ordin de ministru, director general adjunct. Răspunde direct de partea de controale pe teren, autorizare plăți și tot ce înseamnă parte tehnică. Și ce m-am bucurat: că a fost și un feedback foarte bun de la nivel județelor, care, având o colaborare strânsă și foarte bine cu ei, au confirmat că este cea mai ună propunere. Mă bucur și că este un băiat tânăr, are 31 de ani, dar cu o carieră înainte și facem o echipă foarte bună. Deci echipa este completă iar asta se vede și la nivelul plăților efectuate în avans”, a declarat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro, Adrian Pintea, director general al APIA.

Acum echipa APIA Central este formată din Adrian Pintea, director general, Paul Eduard Kmen, director general adjunct și Cornel Turcescu, director generaladjunct.


Sursa: agrointel.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii