Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PACTUL CU SATANA SAU CATERISIREA CONSIMTITA

ro

26 Feb, 2009 23:03 7380 Marime text

Orice piticanie balbaita, orice prostanac cu ifose, orice excroc bun de gura ajunge sa faca in Romania cariera. Aici prospera mai ales nesimtitii, desuchiatii, ticalosii, bestiile si cazaturile morale. Exista o incredibila fascinatie a romanului fata de nulitati, farsori si otrepe. La orice competitie, in orice concurs pentru un post public, in noua din zece cazuri, castiga incompetentul, slugarnicul si licheaua. Cum naiba om fi iesit asa fricosi, cand genele noastre plesnesc de decebali si de traiani? Gasca ivita din pulpana lui Iliescu, a speculat cu brio aceste caracteristici ”(Mircea Mihaies, Romania Literara no 41, 2004)

Cu ceva timp in urma Sinodul arapasului  BOR, facuse o propunere magistrala referitoare la dosarele clerului securist , prezente proeminent, si, indubitabil in arhiva CNSAS. Si, anume ,crearea unei comisii CNSAS paralele, clericale,sinodale,care sa faca odata pentru totdeauna lumina intre “Sacru” si “Profan” ,contrar viziunilor cosmice focalizate in “omul religios”,de Mircea Eliade , mai pe romaneste :”Lupul paznic la oi”.

Subiectul sutanelor cu epoleti  ramine asadar TABU,deoarece prejudiciaza imaginea Bisericii!!!???,cum s-a exprimat Dl Ticu Dumitrescu  veteran al puscariei politice , profan in materie dar credincios in sine, Dar cine este Biserica ??? Nu cumva comunitatea credinciosilor ??? Fara comunitate nu exista Biserica ,si ,nici slujitori cu epoleti care sa le poarte de grija. In aceasta roata a carnavalului,uite popa, nu e epoletul, apare si comisia Tismaneanu care pune “gaz pe foc” :” Prin semnarea contractului cu securitatea Sinodul BOR a semnat Pactul cu diavolul”. “Iustin Marchis, Andrei Andreicuti,  Teodosie,Corneanu ,Pimen... Ma uit la inaltele si cinstitele fete bisericesti care se perinda pe ecranul televizorului justificandu-si, care mai de care, lucrarea infaptuita intru Domnul impreuna cu Securitatea. Daca as fi credincios, m-as cruci. Oamenii lui Dumnezeu vorbesc exact ca niste politicieni prinsi cu mata sugrumata in sac. Aceleasi texte mirene si viclene: "numai pentru probleme de interes major", "antiterorism", "siguranta nationala", "am fost amenintat", "n-am facut rau nimanui". (CristianTudor Popescu).

 “Am avut revelaţia că în afară de Dumnezeu nu există adevăr. Mai multe adevăruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu nici un adevăr. Iar dacă adevărul este unul singur, fiind transcendent în esenţă, sediul lui nu e nici în ştiinţă, nici în filozofie, nici în artă. Şi cînd un filozof, un om de ştiinţă sau un artist sînt religioşi, atunci ei nu se mai disting de o babă murdară pe picioare care se roagă Maicii Domnului.” (Petre Tutea)

“Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona." (Mt. 6/24)

“Daca vreun episcop,servindu-se de stapinitorii lumesti va pune mina pe vreo biserica, sa se cateriseascasi sa se afuriseasca.Asemenea si toti partasii lui la
aceasta.”

Culisele cortinei lui Satan ascund adevaruri nebanuite pentru muritorul de rind,ele sunt descifrate in cartea preotului Liviu Negoita “Biserica si Puterea”cit si in cartea preotului profesor Ioan Buga “Sa ne rugam pentru fratele Teoctist”. Simonia ,sperjurul,tradarea,afacerile ,politica,si, alte virtuti satanice ale slujitorilor superiori ai BOR ,prezente in aceste scrieri cit si in viata cotidiana va vor aduce brusc intr-o lume absolut inedita pe care nu v-ati imaginat-o vreodata.

Dv Poporul Roman sunteti stapinul absolut al Bisericilor pe care le-ati construit cu sudoarea si singele vostru.  Nicaieri in lume,in America, Australia,Africa,Europa de Vest, Bisericile nu sunt proprietatea unui sistem totalitar ,duplicitar, stalinist,sinodal,ca in Romania.Ele  sunt proprietatea celor care le-au construit si le administreaza in continuare . Nici un episcop nu intra in aceste Biserici decit onorific si numai cu aprobarea enoriasilor.iar preotul este un angajat al consiliului parohial, prestind si un serviciu in domeniul public. Deabia s-a terminat cu mascarada comunista a manifestatiilor ,iar acum incepe alta mascarada a inaltilor ,a prea fericitilor criminali morali securisto-sinodali, ca intr-o poveste transpusa alegoric de Georges Orwell in “Ferma animalelor “.

O particularitate balcanica ortodoxa cu iz oriental si fanariot ne aseaza azi la aceeasi masa, criminali si victime, ,intr-o fascinatie reciproca !  “Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului “” In contextul celor de mai sus l-am intrebat pe prea “cinstitul Make” (nume conspirativ atribuit lui Petrescu Macedon de securitate,alias teodosie ) : Citi preoti cu crime ,cu puscarie,cu fapte antisociale,divortati , cu dosar la fosta Securitate slujesc in Arhiepiscopia Tomisului ?,care este peschesul dat pentru hirotonie si sfintirea de biserici ?,care este taxa episcopala de  protectie ?,de ce a fost mazilita purtatoarea de cuvint a episcopiei dna Naclad ? ,de ce au fost maziliti protopopii de Baneasa si Medgidia ,preotii Copacencu si Mustata ,contabila Aneta Demir ?,cite transporturi de ciment de la Medgidia au fost trimise la marea ctitorie “Make “ minastirea de la Vatra Dornei ?,cite “vaci-manastiri” de muls are make  ?,de ce in loc de salarii preotii primesc un portbagaj de lumanari ,icoane si carti pe care sa le vinda ?, si, multe multe altele.

Si sunt sigur ca Prea Sfintia Sa Teodosie  nu va putea raspunde !!! De ce oare???

Pentru ca aceste Cazaturi Morale care inca misuna prin Sinodul BOR nu au nici macar elementarul bun simt de a se retrage de la altarele pe care le-au pangarit si spurcat prin insasi TRADAREA LUI DUMNEZEU !!! , si POPORULUI ROMAN ! Aceste nulitati speculeaza si manipuleaza din plin ignoranta umana si bunul simt religios moral popular,agatindu-se de “orisice” pluteste pe apa ,catarindu-se pe orice situatie dramatica ,lingusind partidele politice si afisind un patriotism demagogic de inalta clasa.

“Ultimul refugiu al unui ticalos este patriotismul “- Samuel Johnson

Dragi Patrioti Romani,prin semnarea Pactului cu Satana aceste creaturi impopotonate cu bite si caftane de circari au consimtit personal la caterisire ,la AUTOCATERISIRE . Eliberati Scaunul Apostolic de la Tomis de un individ si camarilla lui, care sunt perfecti Paralel cu Dumnezeu ! Prin prosternarea in fata lui nu faceti decit sa deveniti idolatri si sa maniati pe DUMNEZEU  !

Adevaratii preoti inca exista CAUTATI-I !!!

Sindicatul “Solidaritatea” va asteapta in fratie si dragoste crestina pentru restaurarea Adevarului, Iisus Hristos ,in inima voastra si a copiilor vostri !

Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu !

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • in trecere p-aicea 13 Apr, 2011 10:45 aaa,da mai fratilor
  • cmr 16 Mar, 2011 19:56 degeaba stringem probe k prostii....mafiaa lucreaza peste tot..pana la cele mai inalte niveluri
  • diva 11 Nov, 2010 09:33 ce nicu mihaila??????oameni buni veniti la pestera unde slujeste fratele lui, MIHAILA VIOREL.MA BATE DZEU FAC PACATE CA VB DE EL, DAR CU ASTA CREDETI-MA K NU SE MAI POATE.....A BAGAT SMINTEALA IN OAMENI.II AMENINTA K NU II MAI INGROAPA DK NU PLATESC CONTRIBUTIA LA BISERIK,ARE AMANTA IN SATUL IZVORUL MARE DE ANI BUNI CU CARE SE AFISEAZA IN VAZUL TUTUROR.O CHEAMA MONICA VOICU,INJURA,BEA,FUMEAZA,FACE COLECTIE DE MASINI,..SA VINA IPS-UL SA VADA CE SE INTAMP[LA SI SA NU MAI INCHIDA OCHII.. K ASTA RADE DE DZEU, DE BISERIK SI DE TOATE CELE SFINTE.....DK IL CUNOASTETI SI VOI PE PR MIHAILA ASTEPT S CONFIRMATI SI VOI CELE ZISE D MINE.ORICINE POATE S CONFIRME K NU AM MINTIT CU ABSOLUT NIMIC.POATE CHIAR AM OMIS MULTE S VA SPUN
  • fara nume 10 Apr, 2009 19:05 Nu ma mai mira de mult asemenea articole de care e plina mass media si nu ne ramane decat sa speram ca dreapta judacata a lui Dumnezeu va veni intr-o buna zi si va pune lucrurile pe fagasul lor firesc.Dar cum pana la Dumnezeu te mananca sfintii l-as intreba pe primul vizitator daca a auzit de un popa Mihaila Nicu candidat etern la caterisire si resemnat ca in ciuda celor scrise despre el si faptele lui,unele chiar recente,petrecute in orasul Constanta lumea nu mai stie pe unde mai profeseaza.Cat despre dna Liliana Naclad inca mai asteptam sa ne spuna ce s-a hotarat in privinta candidatului etern.
  • fara nume 03 Mar, 2009 18:19 Un fapt imbucurator ca incep sa apara articole despre Make, dar din pacate nimeni nu se va autosesiza. bor e plin de astfel de persoane iar sinodul bor clocaie presupun din moment ce nu ia Daniel nici o decizie. Nu de amputare a respectivului de pe tron, dar macar de linistire definitiva si indreptare! Oricum hotul neprins e negustor cinstit! Degeaba scrieti povesti daca nu aveti macar 5% probe, mafia e atat de mare ca nici nu va inchipuiti! Make are oameni in politie,magistratura,parlament,administratie, primarie peste tot in tara. Cine il mai zdruncina? Poate presa da cu stiri bazate pe dovezi! Asa ca scrieti cu profesionalism, intindeti antene si adunati probe! By the way Liliana Naclad este un profesionist!
  • naclad 28 Feb, 2009 16:18 mare pierdere madam naclad...s-a gasit cine s-o apere.hi hi hi
  • tdc 27 Feb, 2009 18:36 tata, uite ce zice lumea : 10,000 pentru preot de mir si 5000 pentru ieromonah, euroi binenteles;