Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tendinţele sezonului toamnă - iarnă 2012 - 2013 by Dana Dina (Galerie foto)

ro

14 Sep, 2012 01:00 4873 Marime text
DanaDina-dana_dina4_exposure.jpgDana Dina, managerul magazinelor Dress Boutique şi Soph Romantic Boutique, ne prezintă tendinţele sezonului toamnă - iarnă 2012 - 2013. Care sunt culorile vedetă, materialele în trend şi accesoriile must-have?!

1. Pielea naturală sau ecologică - un look în întregime din piele neagră nu a fost niciodată mai chic. Pielea se foloseşte la orice: pantaloni, fuste sau topuri.

2. Mantoul bărbătesc XXL - este la mare căutare lookul cu influenţe masculine, pantaloni cu croi specific, pantofi, cămăşi, pălării, accesorii, genţi şi ceasuri cu accente masculine. Este la modă femeia „in control".

3. Mantoul military - asemenea celui prezentat mai sus, mantoul cu accente militare este printre must-have-urile sezonului. Se folosesc accente feminine, accesorii, cum ar fi curele late, care dau un accent de supleţe, eşarfe şi alte „şiretlicuri" vestimentare care să ne sublinieze trăsăturile.

4. Peplum - fuste, bluze, rochii, sacouri, jachete - toate vor avea minunatul volan care vine bine aproape oricărei siluete. Ţinutele cu acest accent vor fi puse în valoare de un pantof stiletto, care nu a mai fost mai în vogă decât acum.

5. Obiectele vestimentare în tonuri de fructe de pădure vor aduce natura în garderoba dumneavoastră. Afine, zmeură, roşul trandafiriu, burgundy, puse în valoare de materiale lucioase, satinate, vor înmiresma orice zi sau seară.

6. Catifeaua, regina de necontestat a materialelor, revine în forţă în preferinţele designerilor. Nimic nu poate completa o ţinută mai bine decât o mantie amplă din catifea albastru safir, verde fumuriu ori roşu burgundy.

7. De la eleganţa catifelei trecem la nuanţele diafane de bej şi piersică, nuanţe care se întâlnesc în cea mai chic combinaţie a sezonului. Cele două culori dau un plus de „dulceaţă" ţinutelor romantice.

8. Stilul British Heritage, cu obiecte vestimentare din tweed, caşmir, cu pulovere lungi, tricotate şi combinaţii curajoase de voal cu piele şi carouri, aduc în garderobă nuanţele toamnei: galben-muştar, oliv şi galben-pai.

9. More is the new less - opulenţa este cuvântul sezonului. Aplicaţii de „nestemate" pe bluzele cele mai simple. Pietre mari, încrustaţii scânteietoare, strălucire. Cristalele colorate de mari dimensiuni au puterea de a transforma ţinutele simple în piese cu adevărat sublime.

10. Cizma de călărie - este piesa must-have a sezonului. Cu toc sau nu, cizma de călărie nu trebuie să ne lipsească. Capitolul accesorii este completat de clutch-ul în formă de carte, dar şi de modelele inspirate din modele de lenjerie intimă, care ne duc cu gândul spre senzualele corsete. De asemenea, look-ul masculin va fi completat de poşetele tip servietă.

11. Auriul cedează locul argintiului în acest sezon. Bijuterii masive, lanţuri impunătoare, plăci metalice care acoperă gâtul având aplicaţii de pietre.

12. Un detaliu prezent în acest sezon este matlaseul, motiv emblemă al casei Chanel, pe care îl găsim în orice obiect vestimentar, de la genţi, la pantofi, cizme şi haine. Materialele matlasate conferă un aer de rock-couture.

13. Să nu uităm de mixul de texturi: voal, piele, tricot, tweed, stofe. Nu există limite!

14. We will rock you! - ţintele, accesoriile rock, capetele de mort, rochia dark romance, toate fac parte din look-ul gotic, foarte la modă în acest sezon.

15. Ultimul, dar nu cel din urmă. Roşul pasional, intens, care aprinde orice imaginaţie, roşul feminin, este regăsit în toate ţinutele. Red is the new black!

Accentul cel mai important al sezonului este extravaganţa. Matii sângerii, paltoane albastru electric, elemente futuriste, finisaje metalice, stil gotic, victorian sau baroc, dantelă delicată sau broderii opulente, bijuterii aplicate sau lurex, toate sunt în tendinţe. Însă cel mai important este să ne simţim confortabil cu hainele care ne înveşmântează, iar moda ţine de atitudine.

Dress Boutique - bulevardul Tomis nr. 69, Maritimo Shopping Center, şi strada Unirii nr. 70.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii