Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tabara de limba engleza in Ashford, Anglia - English in Action la Grosvenor Hall

ro

26 Feb, 2013 20:00 3745 Marime text

tabere_sigla.jpgLocatie

Situat la doar o ora distanta de Londra (cu masina), si in inima cochetului orasel Ashford, noul centru international pentru limbi straine si aventura "Best in class" de la Grosvenor Hall a fost deschis in 2010.

Grosvenor Hall se intinde pe o suprafata de 20 hectare intr-o zona linistita, dispunand de foarte bune conditii de cazare si excelente facilitate pentru educatie, recreere si aventura.

Programul English in Action

Ce este? Copiii vor experimenta stilul de viata britanic chiar din momentul in care ajung in campus, exersand limba engleza prin vorbit, ascultat, citit si scris la orele de curs sau luand parte la activitati. Lectiile de limba engleza sunt stimulante si ofera copiilor sansa de a invata pe cont propriu, in echipe sau in perechi. Sunt folosite o serie de metode de studiu (scrierea unor publicatii, interpretarea unor roluri, jocuri, concursuri, lucrul la calculator) pentru imbunatatirea abilitatilor lingvistice ale participantilor. Folosind limba engleza ca limba de conversatie, copiii vor capata o naturalete in exprimare, vor socializa, vor lega prietenii cu ceilalti participanti si vor invata lucruri noi despre tari si culturi diferite.

Perioada de desfasurare: 03 - 17 August 2013; Plecari/intoarceri: Sambata

Tarif: 1300 GBP/persoana

Tabara include

  • Cazare in campus in camera de 2-6 pers., cu paturi suprapuse si bai la comun (baietii si fetele sunt cazati la etaje diferite)
  • Pensiune completa 3 mese/zi
  • Test evaluare la inceputul cursurilor, materiale si manuale didactice
  • 15 ore de limba engleza/saptamana, cu profesori calificati
  • Certificat atestat dupa terminarea cursului
  • Adventure&Sport Activities: aprox. 46 de optiuni de activitati care se desfasoara in limba engleza pentru practicarea limbii
  • Excursii educative in zona: 2 excursii de o zi, una la Londra si una Canterbury Supraveghere permanenta din partea personalului englez
  • Transfer asigurat aeroport - campus - aeroport
  • Insotitor grup din partea agentiei (minim 10 inscrisi)

Activitati

In campus sunt disponibile aproximativ 46 de activitati, care se desfasoara in engleza, pentru practicarea limbii: abseiling, aeroball, tras cu arcul, arts & crafts, balance beam, baschet, circus skills, BBQ, catarari, crate stack, dance ejay, descender, eco trails, spadasism, jocuri pe teren, fotbal, high all aboard, high equilibrium, indoor initiative, computer, Jacob's leader, leap pf faith, low ropes, zona de lasere, nightline, orientare, quad biking, softball, skyclimb, inot, team tech, zip wire, 3G swing.

Tariful nu include

  • Transport avion 350 Euro ( tarif de grup cu toate taxele incluse)
  • Activitati si excursii optionale
  • Asigurare medicala

Pentru detalii, viziteza site-ul tabere.com sau contacteaza-ne la unul dintre numerele de telefon +40745 468 357 sau +4021 599 7851.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii