Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spazio Caffe împlineşte 1 an de la deschidere!

ro

20 Dec, 2011 17:43 3917 Marime text

image001.jpgSpazioCaffe Manuel, locul adoratorilor de cafea, împlineşte 1 an de la deschidere! Aniversarea va avea loc miercuri, 21 decembrie 2011, începând cu ora 18.00, şi sunt invitaţi toţi cei care doresc să sărbătorească acest eveniment împreună cu Spazio Caffe, Tomis Mall, parter.

Gustările alese şi şampania sunt din partea casei! Rezervările se fac la numărul de telefon: 0734.11.64.96. Echipa ziarului ZIUA de Constanţa le urează "La mulţi ani" şi rememorăm cu plăcere naşterea acestui spaţiu atât de drag constănţenilor.

Anul 2010, în preajma sărbătorilor de Crăciun, aducea cu el o noutate pe piaţa serviciilor din Constanţa: o nouă cafenea ce poartă accentele romantice ale Italiei şi care oferă un meniu diversificat în sortimente de cafea şi ceaiuri. Pe lângă avantajele spaţiului generos şi design-ului modern de care se bucură cafeneaua, este semnificativ faptul că ametecul de cafea este măcinat pe loc, rezultatul fiind o aromă desăvârşită. La scurt timp de la deschiderea cafenelei, venind în întâmpinarea celor care vor să aibe şi acasă aromele bogate pe care le oferă localul, s-a deschis şi SpazioCaffe Shop, menit să pună la dispoziţia tuturor doritorilor produse pe bază de cafea, ceai şi ciocolată, accesorii care completează această experienţă, precum seturi pentru ceai, idei de cadouri dar şi produse bio şi cosmetice pe bază de ser de viperă.

Toate acestea fac din Spazio Caffe un loc ideal pentru o ieşire cu prietenii, pentru o întâlnire de afaceri dar şi pentru a împărtăşi clipe de bucurie împreună cu familia. Vă aşteptăm cu drag la petrecerea aniversară a Spazio Caffe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii