Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show Proconsul la malul mării Sfârşit de săptămână cu muzică bună la Taverna Sârbului

ro

18 Nov, 2011 01:00 2317 Marime text
procons.jpg

Restaurantul Taverna Sârbului vă invită să vă petreceţi sfârşitul de săptămână într-o atmosferă specială cu muzică de calitate.

Vineri, de la ora 19.45, sunteţi invitaţi la Taverna Sârbului, unde formaţia Proconsul va susţine un concert în cadrul turneului de promovare a noului material discografic semnat de Bodo & Robert, Vali, Dragoş şi James. Un motiv în plus de a ieşi pentru o cină gustoasă în compania unor buni prieteni.

Anul acesta Proconsul aniversează 13 ani de la înfiinţare şi cu această ocazie, va fi lansat albumul "Best Of Proconsul" cu cele mai frumoase melodii lansate de-a lungul carierei, printre care "Cerul", "Fata cu tatuaj", "Mi-ai luat inima", "Despre mine", "Povestea noastră".

Pentru că şi copiii trebuie să se distreze, Taverna Sârbului îi invită, în fiecare duminica între orele 15.00 şi 18. 00, în lumea basmelor alături de personaje îndrăgite. Preţul biletului este de 15 lei cu meniu inclus (pizza + limonadă). Oferă-i piticului tău o zi de neuitat alături de personajele sale preferate din poveşti şi desene animate !

„Natural, savuros şi pe săturate!", acestea sunt calităţile bucătăriei sârbeşti, păstrate şi înnobilate la Taverna Sârbului.

Unde găsiţi locul distracţiei şi al festinului cu bucate alese?! Lângă Campusul Universităţii Ovidius, pe strada Rubinului nr. 13.

Rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0241.484.029 şi 0731.353.353

Meniul, preţurile şi ofertele de la Taverna Sârbului le găsiţi pe www.tavernasarbului.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii