Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbători mediteraneene la Taverna Sârbului

ro

09 Dec, 2011 01:00 4040 Marime text

taverna.jpgRestaurantul Taverna Sârbului vă invită să vă petreceţi sfârşitul de săptămână într-o atmosferă de sărbătoare cu un meniu cu specific mediteranean.

Taverna Sârbului vă aşteaptă cu pasteta şi şliboviţă din partea casei, specialităţi din peşte, platouri mediteraneene cu fructe de mare, noodles cu scampi, caracatiţă cu legume, rapane în sos roşu, calamari pe plită, preparate de bucătari renumiţi de peste hotare (Serbia, Croaţia, Italia), care îşi vor demonstra măiestria în arta culinară.

Vineri, de la ora 19.30, distracţia şi voia bună vor fi întreţinute de interpreta de muzică populară Mariana Edulescu şi de formaţiile Demenţialii şi Atlas.

Sâmbătă, de la ora 19.30, şi duminică, de la ora 16.00, invitat special va fi cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Cârneci, care va oferi un program extraordinar de cântece tradiţionale şi voie bună, iar formaţia Polifonic Band va încheia serile.

Unde găsiţi locul distracţiei şi al festinului cu bucate alese?! Lângă Campusul Universităţii Ovidius, pe strada Rubinului nr. 13.

Rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0241.484.029 şi 0731.353.353.

Meniul, preţurile şi ofertele de la Taverna Sârbului le găsiţi pe www.tavernasarbului.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii