Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurant La Tavola, autoservire de înaltă clasă (galerie foto)

ro

30 Jan, 2012 00:00 14541 Marime text

 Un restaurant cu tradiţie în peisajul constănţean, La Tavola nu are nevoie de prea multe prezentări. Totuşi, pentru cei care nu au auzit încă de La Tavola, pentru simplul motiv că nu sunt constănţeni, restaurantul se află pe bulevardul Tomis, la numărul 235, în Complexul Dacia. Este imposibil să rataţi terasa cu jardiniere pline cu flori viu colorate. Deşi este aşezată foarte aproape de bulevard, nu trebuie să vă faceţi probleme. Terasa este împrejmuită de panouri transparente, care izolează fonic zgomotul traficului de pe bulevard şi vă protejează de vânt şi praf. Aşa că vă puteţi savura liniştiţi masa, în aer liber, acum că a venit vara, la adăpostul umbrelelor de soare.

3.jpgLa Tavola, deşi este un restaurant cu autoservire, a pus mai mult accent pe ideea de restaurant şi confort al clientului, decât pe latura de cantină, pe care o întâlnim la tot pasul în alte autoserviri. Astfel, în cazul localului La Tavola faptul că există o linie de autoservire în restaurant înseamnă că te vei putea aşeza la masă să mănânci într-un interval de timp mult mai scurt în comparaţie cu un restaurant obişnuit. Dar cel mai important beneficiu al liniei de autoservire de la La Tavola este garanţia faptului că mâncarea este gătită în ziua în care este servită, lucru uşor de identificat chiar şi prin simplă inspecţie vizuală. Iar după ce îţi alegi meniul, te aşezi la masă să mănânci într-un spaţiu mobilat ultramodern, fără să fii deranjat de mirosul de mâncare sau de fumul de ţigară, fumatul fiind interzis în sala restaurantului. Şi chiar dacă vara afară temperaturile devin uneori insuportabile, la interior instalaţia de aer condiţionat funcţionează ireproşabil. Interiorul localului arată foarte bine, la fel ca şi mobilierul ultramodern, rivalizând ca şi funcţionalitate şi concept cu trusturi de catering mult mai mari.

Dar toate acestea sunt chestiuni legate mai mult de confort şi de calitatea serviciilor. Adevăratul motiv pentru care clienţii se înghesuie în fiecare zi, la orele prânzului, la linia de autoservire a restaurantului este de fapt calitatea şi diversitatea mâncării preparate în bucătăria La Tavola. Un adevărat paradis al gurmanzilor, acoperind toate preferinţele şi gusturile imaginabile.

Începând cu primele ore ale dimineţii, îţi poţi începe ziua cu un mic dejun, la numai 11 lei, pe lângă care primeşti şi o cafea din partea casei. Ciorbele costă 6 lei, preparatele din pui costă între 5 şi 6 lei, iar cele de porc între 4 şi 7 lei. Pentru cei care nu consumă carne de porc, există preparate din curcan, vită şi berbecuţ, cu preţuri care pleacă de la 5 lei şi nu depăşesc 9 lei. Oferta la preparate din peşte este la fel de prietenoasă. De la hamsie, 3, 5 lei, păstrav, la 5 lei, până la somon la grătar, 8 lei, şi calcan proaspăt prăjit, la numai 9 lei. De asemenea, tot aici se gătesc şi preparate pe care le veţi găsi cu greu sau chiar deloc în meniurile altor restaurante. Preparate din carne de raţă, friptură de berbecuţ, preparate din curcan, pastramă de berbecuţ preparată în bucătăria proprie.

Pentru firme, restaurantul La Tavola oferă şi servicii de catering.

La Tavola primeşte 4 stele pentru atmosferă, calitatea servirii şi savoarea produselor preparate. {!jomcomment}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rusine 01 Jun, 2011 07:59 de ce nu zice nimeni ca acestia au ocupat trotuarul de la DACIA?
  • stefan 01 Jun, 2011 01:49 sunt din busteni florin am 15 ani si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra cu speranta ca poate ne veti ajuta cu ce puteti ca sa avem si noi ce pune pe masa. nu avem de unde, pentru ca lucreaza doar mama la matura pe strada pentru 500 de lei, din banii acestia trebuie sa plateasca datoriie la magazine care ne mai dau pe datorie, si la oamenii ce ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu absolutnimic ce sa punem pe masa.tata nu lucreaza pentru ca a fost operat, are doua tije la picior, a fost dat in somaj, numai are nici somaj, iar acum mama este si ea accidentata la picior pentru ca a cazut la munca. stam toti trei intr-o singura camera la beci de 5/5, cand face unul baie, celalat trebuie sa iasa afara, ca sa poata sa se spele.nu ca as fi un cersetor, dar situatia noastra precara pe care o avem ne indeamna sa facem asta. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin, care ne mai ajuta si dansul din cand in cand cu ce poate. i-am spus tatalui meu sa se duca la banca, ca sa poata se faca un cont, ca cei ce ne vor ajuta sa ne poata trimeata. va las numarul meu de telefon in caz ca ne veti ajuta, dumnezeu sa va binecuvinteze pe dumneavoastra si pe toata famiia dumneavoastra. va multumesc. 0731806200 nr de cont: RO38RZBR0000060013534313 lei. va multumesc, si dumnezeu sa va binecuvinteze.