Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În februarie, ține dragostea în puf cu Antena 1 (Galerie foto)

ro

09 Feb, 2012 20:00 2357 Marime text

Razvan_si_Dani.jpgȘi în acest an, în luna iubirii, Antena 1 ține dragostea în puf. Împreună cu Răzvan, Dani, Dan Capatos, Vladimir Drăghia și Simona Gherghe telespectatori nu vor rămâne în pana de iubire sau idei. Pe 14 februarie, vedetele Antenei 1 îi invită pe români să celebreze iubirea la cea mai mare bătaie cu perne văzută vreodată în România, dar și rămânând aproape de programul special oferit de postul de televiziune de Valentine's Day.

Constanța, Iașiul și Clujul vor fi în acest an câmpurile de luptă pentru cea mai pufoasă bătaie din România.Toti cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi...o pernă şi să participe la cel de-al doilea eveniment cu puf dedicat de Antena 1 îndrăgostiţilor.

Anul trecut, peste 1500 de români au răspuns provocării lansate de Antena 1 și s-au bătut cu perne în trei dintre cele mai mari orașe ale țării. Surprizele nu s-au rezumat doar la o porție sănătoasă de distracție, ci și la premii substanțiale, premii ce nu vor lipsi nici în acest an de la Pufstock.

In 2012, numărul şi valoarea premiilor a crescut. Astfel, cei care vor veni în Iaşi, Cluj şi Constanţa la Pufstock vor putea câştiga excursii în doi la munte, cine romantice, vouchere de cumpărături, abonamente duble la un renumit centru de sport şi întreţinere din România, dar şi altele.

La Iași, în Iulius Mall, Răzvan și Dani îi vor provoca pe români, de la ora, 15.00 la bătaia cu perne pentru ca burlacul Vladimir Drăghia să se lase asaltat de iubire la Cluj, la Iulius Mall, de la ora 16.00.

Alături de constănțeni va fi în acest an echipa Un show păcătos. Dan Capatos, Mircea N Stoian și cele două sexy asistente ale emisiunii se vor afla de la ora 13.30, la Constanța City Park.

Din București, din platoul emisiunii Acces Direct le va fi alături Simona Gherghe.

Surprizele din acest an nu se opresc însă aici. Trei dintre cei 12 finalişti X Factor vor concerta pe 14 februarie la Pufstock, iar câştigătorul Andrei Leonte promite să-şi surprindă fanii într-un mod cum nu se poate mai plăcut.

Cei care însă nu vor fi în Cluj, Iași sau Contanţa, pot să ţină dragostea în puf pe Facebook, pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/pufstock sau pe site-ul dedicat: www.pufstock.a1.ro. De asemenea, aceştia vor putea urmări cum decurge evenimentul în intervenţiile live de la Observatoarele zilei de marţi şi din emisiunea Acces Direct.

//

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii