Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum am găsit cel mai ieftin RCA de pe piaţă

ro

04 Jun, 2012 01:00 4774 Marime text
rca_ieftin_2.jpgNu l-am găsit abia azi, ci de acum 2 ani. Mă consider norocos pentru că reuşesc de atâta timp să beneficiez de cel mai ieftin RCA de pe piaţă şi m-am gândit că ar fi păcat să nu ştie şi alţi constănţeni de-ai mei despre această oportunitate.

Prin luna aprilie 2010, am început să întreb în dreapta şi în stânga de unde aş putea să îmi iau un RCA cu un preţ acceptabil. Mă săturasem să mă duc în diverse locuri de unde de cele mai multe ori plecam dezamăgit şi de tarif, dar şi de serviciile prestate.

Din vorbă în vorbă, un prieten mi-a spus de cei de la Pintilie Broker de Asigurare, mai exact de rca-ieftin.ro. Am aflat că pot să îmi comand poliţa online şi ca sigur primesc cel mai ieftin RCA de pe piaţă.

Am intrat pe site, am calculat asigurarea şi am comandat-o. Ulterior, m-a sunat o persoana de la call-center şi am stabilit ziua şi ora la care să primesc RCA-ul. A, şi să nu uit să specific: nu am plătit nimic în plus pentru curier! Mai mult, mi-au dat şi două bonuri cadou şi un odorizant auto, dincolo de reducerea deja existentă la RCA, de vreo 40 de lei în cazul meu.

Cum să nu le devin client fidel? Şi pe lângă faptul că le pasă de buzunarul meu, au şi nişte angajaţi cât se poate de amabili cu care vii în contact. Fetele de la call-center sunt cât se poate de profesioniste, iar cei de la curier nu se supăra dacă se întâmplă să nu fii acasă în momentul stabilit anterior, mai ales că nu ai de unde să ştii că nu apare ceva între timp.

Vă recomand rca-ieftin.ro cu toată convingerea. Iar dacă vă este greu să mă credeţi, încercaţi măcar o dată. Sigur veţi rămâne şi voi clienţi fideli.

Marin Constantin, 39 de ani, şofer din Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina 23 Apr, 2014 17:04 eu am cumparat rca de aici
  • asigurari 15 Jan, 2014 18:07 ASIGURARI RCA NON-STOP Broker autorizat in emiterea politelor obligatorii RCA si CARTE VERDE pentru masinile inmatriculate in ROMANIA/BULGARIA livram asigurari in toata Romania, oferim transport gratuit. REDUCERE 50%. Birouri NON-STOP in Bucuresti! 0721.401.401