Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cina din partea casei Ofertă unică în staţiunea Mamaia

ro

20 Aug, 2011 00:00 2146 Marime text
cap_4.jpgBest Western Hotel Savoy este destinaţia ideală pentru un sejur petrecut alături de familie. Camerele spaţioase, restaurantul cu specific mediterean şi libanez şi serviciile la cel mai înalt standard vor transforma vizita pe litoralul Mării Negre într-o experienţă din care nu va lipsi niciun ingredient al vacanţei perfecte. Best Western Hotel Savoy este situat în nordul staţiunii Mamaia, este amplasat direct pe plajă şi oferă turiştilor care aleg să-şi petreacă aici vacanţa, sau, de ce nu, sejurul în interes de muncă, o gamă variată de servicii: fiecare cameră este dotată cu seif, încuietori magnetice, TV, minibar, telefon în cameră şi în fiecare baie, iar internetul wireless de mare viteză poate fi folosit în toate camerele şi în toate spaţiile publice ale hotelului.

Hotelul Savoy este afiliat lanţului hotelier Best Western începând cu anul 2000, cuprinde piscină exterioară pentru adulţi şi pentru copii, saună, o sală de fitness, două săli de conferinţe, dar şi un salon de spa, unde se realizează masaje, împachetări cu parafină, nămol şi băi de plante.

Facilităţi destinate exclusiv copiilor

Reprezentanţii unităţii ştiu cât de important este ca şi cei mici să aibă parte de facilităţi destinate exclusiv lor şi, de aceea, au creat un întreg program pentru a le face vacanţa cu adevărat memorabilă. Atunci când vremea este numai bună pentru îmbăiere, copiii se pot bucura, în siguranţă, de vară, la piscina construită pentru ei. Pentru a-şi diversifica programul, copiii au parte de o multitudine de activităţi distractive şi instructive în cadrul locului de joacă din incinta hotelului, iar seara, timp de două ore, în intervalul 19-21, cei mici se vor întâlni, pe terasa hotelului, cu personaje de poveste şi clovni care vor realiza, special pentru ei, un program de animaţie, astfel că şi părinţii pot savura cina în linişte.

Singurul hotel de pe litoral care oferă, gratuit, o cină a la carte

Best Western Hotel Savoy este singura unitate de cazare de pe litoral care oferă, inclusă în preţul de cazare, pe lângă mic dejun, şi o cină a la carte, în fiecare seară, pe toată perioada sejurului. Meniul cuprinde peste 50 de preparate, iar în oferta hotelului sunt incluse un aperitiv, un fel principal, garnitură, desert şi o băutură răcoritoare din gama Coca Cola. Şi cum o cină desăvârşită trebuie asortată cu un vin pe măsură, Hotel Savoy pune la dispoziţia clienţilor săi „Cartea de vinuri", în care sunt afişate şi descrise toate sortimentele din meniu, astfel încât fiecare îşi poate alege băutura potrivită. Mai mult decât atât, reprezentanţii restaurantului organizează periodic evenimente care poartă marca licorii lui Bachus, în care clienţii descoperă de la somelieri cu experienţă secretele unui vin bun. Cei norocoşi pot chiar să câştige premii constând în sticle de vin, pahare şi diferite accesorii oferite de Cramele Halewood.

Locaţie ideală pentru evenimentele dumneavoastră

Restaurantul Emir, cu o capacitate de aproximativ trei sute de locuri, organizează evenimente speciale chiar şi în extrasezon. La închirierea locaţiei pentru o nuntă, primiţi vinul, alb şi roşu, din partea casei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii