Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
11:57 27 07 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Dezvaluiri.ro. Debandadă la Universitatea Ovidius Constanţa Ce ascunde biografia profesorului Stoica Lascu?

ro

09 Feb, 2016 10:58 1648 Marime text
Celebrul deja Raport al Ministerului Educației din anul 2013 (ţinut la secret până recent, când ajuns pe surse în presă) ridică unele semne de întrebare legate de modul în care mai multe cadre universitare de la Ovidius şi-au obţinut diverse titluri academice.
În acest context, am fost sesizaţi cu privire la posibile neconcordanţe din dosarul de cadre al profesorului universitar Stoica Lascu, de la Facultatea de Istorie și Științe Politice.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU
Ştefan Doru COPOŢ


Deși mai are puțin până la împlinirea vârstei de retragere din sistemul universitar, profesorul Stoica Lascu (65 de ani) dă dovadă de o lipsă acută de transparență în ceea ce privește anumite informații despre accesul său legal la funcția de profesor universitar.
În anul 2014, Universitatea „Ovidius” din Constanța scoate la concurs postul de profesor universitar la Facultatea de Istorie și Științe Politice pentru disciplinele „Introducere în istoria modernă universală; CS Modernă-Contemporană (Istorie regională: Dobrogea modernă şi contemporană); CS Modernă-Contemporană (Istoria Balcanilor în Epoca Modernă)”.

Articolul integral pe dezvaluiri.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii