Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Constanţei 2008 i-au adus lui Radu Mazăre un nou dosar

ro

04 Oct, 2014 00:00 7581 Marime text
Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) lucrează la un nou dosar unde rolul principal este „interpretat“ de edilul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre. Informaţia a fost făcută publică ieri chiar de primarul Mazăre, în cadrul unei emisiuni radio, unde a mai afirmat că este „anchetat de ANI“ pentru că a „semnat contract cu Soti Neptun de organizare a Zilelor Constanţei, în primăvara anului 2008“. Radu Mazăre a precizat că acest dosar a fost deschis recent, el aflând de existenţa lui în urmă cu câteva zile.
 
După cum arătam şi în ediţiile trecute, societatea Soti Cable Neptun SRL este administrată de celebrul Sorin Gabriel Strutinsky, apropiat al primarului Mazăre şi al preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Nu este de omis nici faptul că, de-a lungul anilor, Soti Cable Neptun a câştigat la Constanţa contracte generoase, în valoare de sute de mii de euro.
 
În structura Soti Cable Neptun apar ca asociaţi persoane juridice SC Conpress Holding SRL (administrată de Sanda Ciocoiu, fina preşedintelui suspendat al CJC) şi Ring Star SRL, iar ca asociaţi persoane fizice, Sorin Gabriel Strutinsky, Valeriu Mereuţă şi defunctul Gheorghe Mihail Cârciog. De menţionat că Sanda Ciocoiu a intrat în firma Conpress Holding în anul 2002, când a preluat părţile sociale de la Radu Mazăre şi de la Nicuşor Constantinescu.
 
Revenind la Soti Cable Neptun, firma este administrată, potrivit datelor oficiale, de Valeriu Mereuţă şi de Sorin Strutinsky.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii