Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie pentru ANI la Constanţa! Iată cine a pierdut în faţa inspectorilor de Integritate!

ro

01 Apr, 2017 00:00 2571 Marime text
Roxana Bacu, judecător al Curţii de Apel Constanţa, s-a pronunţat ieri în dosarul în care Vasile Balmuş, consilier local în cadrul Consiliului Local Eforie, judeţul Constanţa, a contestat un raport al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
La jumătatea lunii noiembrie 2016, ANI a informat că Vasile Balmuş, consilier local în cadrul Consiliului Local Eforie, s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, „în perioada deţinerii mandatului de consilier local al oraşului Eforie, Balmuş Vasile Întreprindere Individuală a încheiat zece contracte comerciale de prestări servicii (achiziţii directe - facturi şi bonuri fiscale în cuantum de 7.380 de lei) cu Primăria Eforie şi cu SC EFO Publiserv SA (societate comercială înfiinţată de Consiliul Local), încălcând astfel dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003“.
 
Aproape de finele lunii decembrie 2016, Vasile Balmuş a contestat, la Curtea de Apel Constanţa, raportul ANI.
 
Ieri, Roxana Bacu, judecător al Curţii de Apel Constanţa învestit cu soluţionarea cauzei, a respins acţiunea formulată de reclamantul Balmuş în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate, ca neîntemeiată.
 
Cu toate acestea, decizia judecătoarei Roxana Bacu nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii