Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima Simonei Anastasia Tănase are propria campanie „Opriţi genocidul beizadelelor"

ro

06 Sep, 2010 01:13 5405 Marime text
deschidere.jpgBătrânulaccidentat de Simona Anastasia Tănase: „Eu am o campanie intitulată: «Daţi un leu pentru pensionarii săraci!». Am de gând să mai iniţiez una:«Opriţi genocidul practicat de beizadelele celor îmbogăţiţi peste noapte!»".

Gheorghe Chioaru, de 79 de ani, preşedintele Federaţiei Omenia a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, victima Simonei Anastasia Tănase, se gândeşte să-i ceară şoferiţei despăgubiri de un milion deeuro, bani pe care să-i doneze pensionarilor săraci. Dacă instanţa de judecată o va găsi vinovată de producerea accidentului, Simona AnastasiaTănase riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi trei ani.

Anastasia_accident_resize.jpgAstfel, potrivit jurnaliştilor de la Adevărul din Bucureşti, GheorgheChioaru cere stoparea genocidului provocat de „beizadelele parveniţilor".„Nu sunt singurul om care a ajuns să fie mutilat din cauza unor astfel de accidente, cazurile sunt din ce în ce mai dese", mai declară de pe patul de spital preşedintele Federaţiei Omenia a Caselor de AjutorReciproc a Pensionarilor din România. „Le-am spus să împingă maşina să-mi pot scoate piciorul. Când l-am scos am constatat că piciorul se ţine de nişte bucăţi de ligamente. (...) O să taie dinel (n.r. din picior) ca să îl scurteze. Eu am o campania intitulată: «Daţi un leu pentru pensionarii săraci!» Am de gând să mai iniţiez una: «Opriţi genocidul practicat de beizadelele celor îmbogăţiţi peste noapte»", a mai declarat jurnaliştilor Chioaru. În cazul în care bărbatului nu i se va amputa piciorul şi va depune plângere penală împotriva Simonei Anastasia Tănase, Poliţia Rutieră nu va cerceta acest accident precum o banală tamponare. Mai mult decât atât, cercetarea se va efectua sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanţa. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, şoferiţa va ficercetata pentru vătămare corporală gravă din culpă sau doar pentru vătămare corporală din culpă. Apoi, dosarul va fi trimis în instanţă, curechizitoriu, procesul urmând să se judece la JudecătoriaConstanta. Dacă va fă găsită vinovată, Simona Anastasia Tănase riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi trei ani. Amintim că Gheorghe Chioaru a fost accidentat în seara zilei de 24 august, chiar în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase a condus un BMW,model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, tânăra nu a respectatsemnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit înplin un automobil marca Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. În urma impactului, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul dinfaţa Teatrului Fantasio, rănindu-l grav pe Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, din Bucureşti, care se afla pe trotuar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nasti 06 Sep, 2010 17:16 saraca fata o sa ramana traumatizata toata viata, plus ca acum trebuie sa mearga pe bicicleta....si o sa ii strice mersul....saraca fata
  • claudiu p. 06 Sep, 2010 14:45 Hai sa transformam acum un accident in mijloc de stors bani... daca atat il duce capul pe acel pensionar inseamna ca a imbatranit degeaba.. putea sa il loveasca orice masina ... nu inteleg de ce se pune accentul pe ce masina avea acea fata sau pe faptul ca avea sau nu bani.. putea sa-l loveasca si un Logan si sa moara atunci ce mai cerea ??? Tot un milion de euro ? Si intradevar intersectia aceea este prost semaforizata . . . !
  • mihi 06 Sep, 2010 00:31 Intersectia nu este semaforizata corect. Acolo sunt accidente foarte des pentru ca in secunda in care se face rosu pe str.M.Viteazu, cei de pe str.Ferdinand au galben inca 3 secunde, iar daca soferul care circula pe Ferdinand forteaza galbenul, inevitabil se vor cicni. Foarte multe soferite neexperimentate au ghinionul asta. Politia stie bine lucrul asta dar nu isi bate capul. Fraierii sa se cicneasca. Pacat de fetele alea tinere ca le-a traumatizat accidentul. Ar trebui sa se privatizeze firma care administreaza semafoarele ca sa ai pe cine da in judecata, ca impotriva statului nu ai nicio sansa de castig.