Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi a lui Banias ca preşedinte?!

ro

12 Mar, 2011 00:47 3242 Marime text
deschidere.jpgA venit ziua cea mare, în care PDL Constanţa îşi va forma o nouă echipă de conducere. Cu sau fără Mircea Banias - actualul şef interimar al organizaţiei -, după alegerile de astăzi, organizaţia PDL de la malul mării va începe pregătirile pentru bătălia cea mare: alegerile locale din 2012. La startul bătăliei pentru şefia organizaţiei judeţene PDL Constanţa sunt aliniaţi democrat-liberalii Mircea Banias, Paul Brânză şi Christian Gigi Chiru.

Consiliul de Coordonare Judeţean al organizaţiei, la care sunt convocaţi să participe 735 de democrat-liberali din întreg judeţul, va începe de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Reamintim că au existat o serie de controverse pe tema întrunirii care are loc astăzi, în aceeaşi zonă Primăria Constanţa, reprezentată de Radu Mazăre, autorizând un miting de protest al sindicatelor pe tema Codului Muncii. S-a spus că solicitarea pentru autorizarea mitingului în această zi în care PDL Constanţa îşi va decide noua conducere nu este deloc întâmplătoare, având în vedere că la această confruntare de alegeri sunt aşteptaţi să sosească lideri importanţi ai PDL de la centru, în frunte cu preşedintele partidului - premierul Emil Boc.

Alegeri, târg de mâncare şi băutură şi miting la un loc

Relatam într-o ediţie anterioară controversele legate de autorizarea acţiunii de protest din zona Casei de Cultură, în interiorul căreia democrat-liberalii îşi aleg conducerea judeţeană şi precizam că forţele de ordine nu ar fi fost de acord cu avizarea demonstraţiei din cauză că organizarea unei astfel de manifestări de protest în apropierea târgului de produse tradiţionale, unde se vând şi băuturi alcoolice, ar fi de evitat. De asemenea, reprezentanţii Poliţiei s-ar fi opus autorizării unei astfel de acţiuni în temeiul art. 5, alin. (2) din Legea 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice care prevede că „este interzisă desfăşurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în acelaşi loc sau pe aceleaşi trasee, indiferent de caracterul acestora". Se pare însă că unii dintre reprezentanţii sindicali sunt şi membrii de partid. Pentru că pe platoul din faţa Casei de Cultură are loc în aceste zile târgul de produse tradiţionale, s-a decis ca protestul de astăzi să se desfăşoare pe partea cu strada I.L. Caragiale.

Precizăm că ziarul ZIUA de Constanţa va transmite, pe ediţia online, informaţii în timp real de la evenimentele ce au loc în zona Casei de Cultură.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 13 Mar, 2011 18:48 Mirciulica ai ajuns senator dotorita unor evenimente istorice.Dute cu pritenul Bogatu si lasa pe alti mai integri sa faca ceva pentru Constanta
  • vasile 12 Mar, 2011 13:08 succes domnului vadim tudor
  • Anaida 12 Mar, 2011 10:55 Succes domnului Banias! De ce, pentru mine conteaza diplomatia si modul civilizat in care abordeaza problemele.
  • un alegator 12 Mar, 2011 09:16 lupta este deosebit de grea. banias are inca sanse enorme. probabil ca este nevoie de foarte multa inteligenta pentru a il dobori? este cineva suficient de istet?
  • Sile this Millennium 12 Mar, 2011 07:41 Amanatzi !
  • Chiru PRESEDINTE, Banias ACASA 12 Mar, 2011 07:22 Banias a stat destul presedinte e timpul sa vedem alta conducere care sa faca mult mai mult pentru partid