Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala de sport neterminată îi dă mari bătăi de cap clubului şcolar Medaliile CSS1 Constanţa se pierd printre bălării cât casa (galerie foto)

ro

28 Jul, 2016 00:00 6396 Marime text
sala de sport neterminata ii da mari batai de cap clubului scolar medaliile css1 constanta se pierd printre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 15 Aug, 2016 20:55 Starea in care se afla cladirile , salile si terenurile CSS1 se datoreaza in mare parte si nepriceperii manageriale a conducerii acestui club. S-a dovedit de nenumarate ori ca un sportiv cu rezultate exceptionale nu este automat si un bun antrenor si , cu atat mai putin, un bun manager. De ce spun asta? Pentru ca gaurile din garduri , zidurile coscovite, buruienile care acopera terenurile, deteriorarea bunurilor din sali si terenuri de antrenament nu au aparut toate odata!!! Ele trebuieau reparate pe parcurs si nu lasate sa se adune si clubul sa arate asa jalnic. Imi e greu sa cred ca nu exista macar un parinte al unuia din cei 800 de copii care fac sport la CSS1 care sa nu aiba o firma de constructii sau posibilitatea de a aduce, unul o cutie de vopsea, altul o pensula, un sac de ciment sau iposos, o grebla, o sapa si o galeata. Iar apoi o actiune de igienizare si reparatii marunte facute de parinti si copii intr-un week-end impreuna cu angajatii clubului ar fi fost un bun prilej de a le insufla copiilor sentimente de responsabilitate si atasament fata de locul unde isi petrec cateva ore saptamanal. Si , cu siguranta ca daca ar fi facut asta macar de 2 ori pe an primavara si toamna, acest club nu ar fi ajuns in acest hal .Vorba aceea"Omul sfinteste locul!"
  • SARKANY MARIANA 28 Jul, 2016 06:36 Curatenia si igenizarea sunt prioritare ( nu oriunde vezi asemenea lucru ) ceea ce e si firesc , conducerea si antrenorii acestui club fac eforturi uriase pentru a -si continua antrenamentele si pregatirile pentru sportivi ! Implicarea deputatului de Constanta Mihai Tararache este de apreciat ! O speranta pentru acest club privind prezenta domniei sale la fata locului , luand direct de la sursa informatiile ! De apreciat si ziarului Ziua de Constanta si autorului acestui articol Marian Bocai !