Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plimbat de la Ana la Caiafa de Primăria Constanţa Horia Constantinescu, şeful CJCP - „Unele locuri de joacă din Constanţa nu oferă copiilor distracţie, ci pericol“ (galerie foto)

ro

15 Sep, 2017 00:00 4002 Marime text
plimbat de la ana la caiafa de primaria constanta horia constantinescu seful cjcp unele locuri de joaca
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • camelia ciobotaru 18 Sep, 2017 10:56 Intr-adevar sunt multe "asa zise " locuri de joaca pentru copii, de fapt sunt niste jeguri, cu tabla rupta, de pe tobogane se aterizeza in niste gropi in pamant- vezi cel din Str.Traian ,cel din Portul Tomis, cel din parcul de la gara . Parcurile sunt mizerabile, pline de gunoaie, iarba , adica paie uscate, necuratate, neudate , nesapate ,fara flori, copacei, fara cosuri de gunoi , fara surse de apa(in parcul de la gara este tasnitoare cu apa mizera ,ruginita), oricum in oras este mare mizerie, in general. Poate isi aduce aminte cineva, PRIMARIA, si de strada Stefan cel Mare, transformata in cloaca de gunoaie, spatii cu geamuri sparte, parca a trecut uraganul sau razboiul,aceasta strada curatata , cu flori, banci reparate , cu mici terase,ar fi minunata, fiind centrul orasului. Ne dorim un oras curat, verde, aerisit, luminos, fara constructii abuzive.
  • gabriel m. 15 Sep, 2017 22:15 Este foarte adevarat! Doua exemple pe care le puteti verifica, dar nu spre a le inchide: parcul de langa piata Brotacei, str Adamclisi; parcul de joaca din Tomis Nord, langa biserica Sf Trei Ierarhi, str. Cismelei. Ar fi nemaipomenit daca ar fi reparate!!!