Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Pârvu - după 20 de ani Amintiri despre Radu Mazăre şi cine este de fapt „Măi, animalule!" (document)

ro

07 Apr, 2011 22:04 15239 Marime text

Descarca document: ziar_telegraf_articol.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex One 20 Apr, 2011 01:44 Vad ca si dupa 20 de ani toata lumea se refera la Iliescu. Gestul de derbedeu al, ma rog sa-i zicem, ziaristului nu se pune, era un mare act de vitejie, de intelectualism. Apropos, ca sa fi pus pe listele marelui partid de opozitie, pe unde o fi acum, era suficient sa-l injuri deliberat pe Iliescu in public ? Halal clasa politica.Daca as fi in locul lui Parvu asi disparea, dar obrazul e gros, daca e ! Sa faci un act de eroism dintr-o manifestare huliganica, intr-adevar doar un asa zis jurnalist putea realiza.
  • c.neagoe 08 Apr, 2011 20:39 Este f. adevarat ca a refuzat sa participe pe liste , cel putin la PNT ; acelasi lucru l-am facut si eu si cred ca am gresit amandoi. Era f. important sa fie cel putin doi oameni care ar fi spus public , tot ce se gresea si cine sunt cei ce faceau legi prin care se fura inca .
  • Sile this Millennium 08 Apr, 2011 16:31 o repoziţionare a primarului faţă de acel episod care se define;te simplu : " i m p o s t u r ă "
  • Ion Zlate 08 Apr, 2011 14:00 Asa este, presa se facea atunci cu sufletul, nu cu portofelul. Aveai ce sa citesti in ziare: anchete, reportaje, investigatii... dezvaluiri...In prezent este o batjocura: columbenii, zavoranu, curve, prostitutie, scandaluri... Toata scarba!...
  • Marius 08 Apr, 2011 10:40 Doua intrebari : 1 . Ce partide au facut propunerile 2 . De ce dupa 20 de ani ?
  • c.neagoe 08 Apr, 2011 09:18 Paule , se pare ca nu te-ai schimbat , chiar daca esti cel ce puteai sa profiti cel mai mult .Este bine sa stie constantenii pe cine au votat. Daca iti amintesti si sigur iti amintesti , dupa refuzul meu , in urma discutiei cu Radu Mazare , Nicusor Constantinescu , Strutinski si Radu Preda ,de a face un contrct ilegal cu chioscurile de presa , singura preocupare era sa fiu atacat tot timpul. cred ca ai uitat: PNT-ul , pe care l-a rugat sa-l treaca pe locul doi la deputati , l-a refuzat prin mine si dl. profesor Andrei Gheorghe . Am putea continua cu amintirile , respectand adevarul .