Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Oamenii nu trebuie să fie cumpăraţi cu o găleată" Independentul Cristian Radu vrea să deschidă porţile Mangaliei

ro

27 Mar, 2012 00:00 3091 Marime text
CristiRadu-CristianRadu2.jpgCristian Radu, aspirant independent la mandatul de primar, vrea să confere municipiului Mangalia statutul de oraş european.

Independentul Cristian Radu a susţinut, la finalul săptămânii trecute, prima conferinţă de presă din postura de candidat la Primăria Mangalia. Radu susţine că asumarea acestei candidaturi a fost „un pas greu" pentru el, dar că este o datorie faţă de oraşul Mangalia, printre motivele care l-au determinat să ia această decizie numărându-se problema apei calde şi a căldurii în localitate, numărul mare al câinilor vagabonzi şi, în principiu, degradarea vieţii de zi cu zi a mangalioţilor. „Mă doare tot ce s-a întâmplat în Mangalia", a menţionat Cristian Radu, candidat la mandatul de primar.

Susţinând că va duce o campanie „de o transparenţă totală", aspirantul la mandatul de edil-şef al municipiului din sudul litoralului a explicat că timp de peste două luni intenţionează să stea de vorbă cu oamenii din Mangalia, pentru a le cunoaşte în detaliu problemele şi pentru a identifica „soluţii viabile şi ieftine" în scopul asigurării unui trai decent şi civilizat în Mangalia.

„Mangalia, oraş european", în dezbatere publică

Cristian Radu a anunţat, în cadrul conferinţei de presă, că va demara, cu puţin timp înaintea începerii oficiale a campaniei electorale, programul „Mangalia, oraş european", program pe care îl consideră perfectibil şi care se va afla în dezbatere publică. „Mangalia nu este un oraş european. Despre Mangalia se vorbeşte doar negativ", a precizat Radu, adăugând ulterior că vrea să readucă oraşul la statutul de altădată şi că va miza foarte mult pe absorbţia fondurilor europene. În sensul acesta, unul dintre sloganurile campaniei sale este „Deschide porţile oraşului".

Potrivit declaraţiilor sale, în această campanie, alături de el stau profesionişti din Constanţa, dar şi de la Centru. Întrebat dacă va fi susţinut politic, Radu a afirmat că este deschis la colaborare dacă anumite componente ale programului său vor coincide cu programele unor partide: „Nu eu am nevoie de sprijin politic, ci programul meu".

„În Mangalia va fi respectată legea!"

Cristian Radu a declarat, de asemenea, că Mangalia nu mai are nevoie de scandaluri, de disensiuni. „În Mangalia va fi respectată legea! Asta da, vă pot promite!", a subliniat aspirantul la şefia administraţiei publice locale din sudul litoralului. În opinia sa, „oamenii nu trebuie să fie în continuare umiliţi". „Nu trebuie să-i cumperi cu o găleată, cu o eşarfă".

Nu în ultimul rând, Cristian Radu vrea ca oamenii din Mangalia să beneficieze de un alt preţ al gigacaloriei. „Preţul gigacaloriei va fi redus, va fi preţul corect", a conchis candidatul independent la Primăria municipiului Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rusali_nicky 27 Mar, 2012 13:04 Multa bafta,sper sa castigati primaria si sa restabiliti normalitatea si politica bunului simt in oras.
  • jonelya 27 Mar, 2012 10:28 era si pacat ca un oras cu potential atat de mare sa ramana in starea in care se gaseste acum. Hai Cristi !
  • Crystal 27 Mar, 2012 09:29 Multa bafta in campanie.sunteti singura sansa petru orasul mangalia! avem incredere in dumneavoastra ca o sa faceti tot ce trebuie pentru a stabili ordinea in oras.