Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ne-a scris primarul. „Dragă constănţeanule...” Mazăre revine cu epistole şi face promisiuni „cum n-a văzut Parisul” (document)

ro

23 Jan, 2014 00:00 6113 Marime text

Descarca document: scrisoare.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Centru in Paragina 23 Jan, 2014 15:42 Unde se poate plimba un Constantean in afara de Mamaia? Nicaieri pt ca centrul Constantei respectiv zona Stefan cel Mare este toata in paragina. Este uluitor cum un oras de asa anvergura nu are centru, nu ar fi si in interesul primariei ca oamenii sa cheltuiasca bani si in centru cum fac vara in Mamaia? Nu am vazut in toata tara un singur oras sa fie in aceasta situatie.
  • aolph h 23 Jan, 2014 14:37 da,da ! o sa fie bine si,la vara cald ! bunii mei dobrogeni ,constanteni ! ganditi-va bine ,pe cine votati,pentru ca, ei oricum fura voturile ,din cei care nu se prezinta ! asa au fost la toate scrutinurile .! au echipa de iminaginat ,la furaciune !
  • teodor 23 Jan, 2014 11:10 Redactia ziarului Ziua a crezut ca este o scrisoare.Eu vad ca este doar o "Adeverinta de ...".Adeverinta asta care poate fi numita si "Dovada" este singura hatie care va ramane la dosar,dupa ce Mazare nu va mai fi primar.In rest,"verba volant,scripta manent".Sa aveti pace !
  • elena 23 Jan, 2014 08:02 A MARIT IMPOZITUL PENTRU VEDETELE-VIPURI NOI CONSTANTENII SI TURISTII ROMANI NU AVEM UNDE FACE PLAJE. ORASUL GEME DE MIZERIE,GROPI,NU PUTEM MERGE NICI PE TROTUAR DIN CAUZA MASINILOR PARCATE ILEGAL.NISIPUL LA MAMAIA ESTE PLIN DE MOLOZ SI CIOBURILE DE FAIANTA DE GRESIE SI FAIANTA.