Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul Vladimir Botnarciuc, despre pacientul plimbat prin spital „Aici este o problemă medicală, nu de imagine sau politică. Eu am luat decizia spre binele bolnavului"

ro

25 Apr, 2012 02:20 9262 Marime text
medicul vladimir botnarciuc despre pacientul plimbat prin spital aici este o problema medicala nu de
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • roxana cristea 29 Apr, 2012 23:03 Se face asa de mare tam-tam cu noua sectie de ortopedie...da, e frumos, e elegant insa daca ati face un reportaj cu camera ascunsa (bolnavilor le-ar veni greu sa vorbeasca deschis, intrucat sunt la mana lor) ati gasi bolnavi carora nu li se schimba pampars-ul o zi intreaga, abia raspund femeile de serviciu la "butonul" care face legatura. Sa mai vorbim ca in sectie ca si la neurochirurgie, efectiv nu au un algocalmin? sau o banala aspirina? si ca pentru fiecare serviciu, daca nu dai spaga, esti ignorat? Incercati, rogu-va un reportaj si apoi vorbim daca moderna sectie este si de prestigiu uman. Trist dar adevat. Ferice de cei ce nu au nevoie de spital in sine si vai de cei care - cu voie sau fara - sunt cu moartea la umar permanent.
  • c.neagoe 25 Apr, 2012 14:57 Din graba , am gresit . Cei de la Bucuresti , "adsii" , au avizul colegiului din Constanta ?
  • c.neagoe 25 Apr, 2012 08:31 Revin cu o intrebare : are avizul colegiului medicilor din Constanta ?
  • c.neagoe 25 Apr, 2012 07:02 In activitatea medicului , trebuie sa primeze interesul bolnavului (salvarea vietii ) , nu orgoliile sau publicitatea .posturile trebuie ocupate prin concurs , nu prin relatii , interese , cumetrii , ochi frumosi (inima cere ) . Domnul dr. Bondarciuc , are perfecta dreptate , atitudinea a fost in favoarea bolnavului si in plus era seful garzii , deci medicul cu maxima responsabilitate . Legea sanatatii nu permite "aducerea " unor medici (prieteni sau parteneri de afaceri , cu cine trebuie ) , ci ocuparea prin concurs. Pot afirma ca nu sunt un prieten al domnului dr. Bondarciuc , dar situatia m-a revoltat. Ar fi culmea , ca dumnealui sa fie cel sanctionat si cei ce nu au respectat regulamentele si au riscat viata bolnavului .