Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îndemnuri extreme în apărarea bikerilor bătuţi la Tuzla Scenarii anti-Sărăcilă pe forumul motocicliştilor

ro

03 Oct, 2012 21:00 6681 Marime text
DESCHIDERE_motociclisti_1.jpgComunitatea motocicliştilor din România vrea să răzbune ruşinea pe care au suferit-o cei patru colegi de-ai lor care au fost bătuţi duminică pe drumul care duce la Vama Veche

Motocicliştii din toată ţara s-au solidarizat cu colegii lor care au fost bătuţi duminică seara pe drumul naţional care leagă Constanţa de Mangalia, în dreptul aerodromului de la Tuzla, de către fiul fostului viceprimar Marian Sărăcilă. Gestul ar fi admirabil dacă ar fi fost decent, însă discuţia lor de pe forumul site-ului motociclism.ro a degenerat.

După ce iniţial s-au arătat deranjaţi de modul în care au acţionat colegii motociclistului bătut, întrucât nu au intervenit, membrii comunităţii pe două roţi şi-au îndreptat supărarea asupra poliţiştilor şi apoi au făcut planuri de răzbunare.

„Indivizii aia din Tuzla merită un pistol pus la tâmplă!"

Iată câteva dintre mesajele postate: „Dacă nu e o secvenţă dintr-un film de groază, cred că este cel mai urât eveniment din viaţa moto a României din ultimii mulţi ani. S-a întâmplat ceva similar la Brăila anul trecut, dar de o amploare mult mai mică. Iar rezultatul a fost un proces şi un marş de proporţii" (RobertAmbrozie); „Ţineţi minte numărul şi să îi spargeţi capul melteanului", scrie bogdan_johnny); „Indivizii aia din Tuzla merită un pistol pus la tâmplă (sorinm); „Trebuie să le întoarcem favoarea. Sticleţii noştri nu o să le facă nimic" (Z3US); „Spray-ul paralizant este sfânt în astfel de situaţii, niciodată nu plec fără el. Jegosul ăla cu Kia (n.r. autoturismul condus de fostul viceprimar Marian Sărăcilă) ar trebui cercetat pentru tentativă de omor (corleone); „vom purta arme (legal) dacă e aşa !" (loserZXR); „nu incit la violenţă dar... când văd o kia-n flăcări? (valitaz); „dacă e nevoie încerc să fac rost de kerosen", îi răspunde little wayne.

Un alt motociclist, care semnează banzay, spune că nu rezolvă nimic dacă dau foc unei maşini. El are altă soluţie: „Îl aşteptaţi frumos într-o seară la cotitură, când e singur, şi dă-i să zacă. Adresele se află uşor în zilele de astăzi. Bineînţeles, cu cagule, chestii. Şi între timp încercaţi să continuaţi şi pe calea legală".

motociclisti_2.jpg

„Au făcut de râs motocicliştii din toată lumea!"

Alţii le aduc reproşuri colegilor lor care au fost bătuţi: „Băieţii au făcut de râs motocicliştii din toată lumea. Eu nu înţeleg o treabă. După ce a căzut băiatul cu motoru, restu ce au făcut, s-au dus să îi explice că a greşit probabil invitându-l la o bere. Cât a stat ăla închis în maşină şi a sunat cât a durat? Trebuia spart geamu, bătut 30 de sec rău de tot şi la revedere (...) câţi eraţi cu motoarele de v-au bătut 4 oameni? Sau în timp ce o încasaţi le explicaţi cum stă treaba cu respectul în trafic?", îi întreabă H3llriderr.

Alţii îşi îndreaptă supărare către poliţiştii din Tuzla. Iată ce scrie gusteru_streetfighter": „Băi deci incredibil cum se purta «şefu poliţiei» cu ăla când l-a lovit în direct pe martor, mai avea un pic şi îi făcea masaj la tălpi. Acolo trebuia direct electroşoc sau bulanu' pe spate, în secunda doi. Poliţaiu a avut apoi parcă intenţia de a-i pune cătuşele da' s-a răzgândit repede, ştie el ce ştie...."

„Bătuţi în gură ca în filmele cu Van Damme!"

Şi, ce s-au gândit ei? Să facă un tur prin Tuzla. Zven vine cu ideea: „Dacă ar fi după mine aş strânge vreo 30-40 de motorişti, numerele jos, cagule pe cap şi as face un mic turnir pe acolo. Dar din păcate nu cred că se rezolvă ceva aşa. În concluzie, cu prima ocazie pe care o am îmi strâng jucărelele şi mă duc printre străini că sigur e mai bine decât printre români". V_strom19 consideră că neapărat trebuie să primească o corecţie: „100 de motoare, d-alea cu nr îndoit, cu sau fără pasager, cu bastoane telescopice şi mănuşi de motor cu mult metal pe ele, bătuţi în gură ca în filmele cu van damme". Altul îi răspunde: „Bănuiesc că nu s-ar merge să îi batem la fund, îmi imaginez şi eu ceva maxilare dislocate, picioare rupte, oameni leşinaţi, telefoane sparte".

Apoi, după ce motocicliştii au aflat că fostul viceprimar Sărăcilă s-a internat la un spital din Bucureşti, şi-au schimbat traseul şi au cârmit spre Bucureşti. Cum s-au gândit ei să procedeze? „Intraţi pe rând în spital şi faceţi joncţiunea la baie probabil. Să inventaţi o strângere de mână secretă ca să vă recunoaşteţi", dă unul dintre ei soluţia.

Cum vor păcăli poliţia

Altul şi-a dat seama că forumul fiind la liber, oamenii legii pot afla de planurile lor şi iată ce postează: „Că o citi miliţia ce scriem pe aici şi îi anunţă pe ăia nu e nici o problemă, atât timp cât nu pot demonstra cu probe ca ăia au fost bătuţi de membrii unui grup putem spune toţi că l-am împuşcat pe John Lennon sau că l-am injectat accidental pe MJ... aşa că băi băieţi dacă sunteţi hotărâţi să vă răzbunaţi e timpul să organizaţi ceva concret şi fără tam tam, doar nu o sa chemaţi Realitatea Tv să vă însoţească când le spargeţi mufele ţăranilor ălora. Dacă nu, eu zic să mai umpleţi încă 40 de pagini de fâsâituri şi umflări online de muşchi şi acest topic şi scandal va ajunge acolo unde deja bănuiesc, adică nicăieri".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • unu` de pe forum 04 Oct, 2012 15:28 Doamna Iancu, am o curiozitate! Sunteti cumva ruda cu viceprimnarul din Tuzla? V-au constrans rudele batause sa scrieti acest articol, sau e din proprie initiativa? Vreti (sau vor)sa scadeti gravitatea faptelor batausilor dovediti, incarcand sa abateti atentia asupra discutiilor dintre motociclistii, potentiali batausi? Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este NU, mi se pare ca este o cam mare coincidenta, dumneavoastra din Constanta, batausii tot de acolo. Ca si in cazul politistei, il lasa pe infractor sa-l bata pe bietul martor, de fata cu televiziunile, si-i zice "..Doru, Doru..". Prieteni la catarama. Mai stiu eu un fost politist prieten cu interlopii, Soric il cheama... Majoritatea discutiilor de pe forumul de motociclisti nu trebuie luate in seama. Se discuta verzi si uscate, nu poti condamna un om in urma a ceea ce spune, ci in urma a ceea ce face. Ori eu stiu un lucru, cei care au facut rau sunt prietenii primarului, care de las ce e, s-a dus in spital. Am un fular Burbery pentru el, i-l pot face cadou, daca asa crede ca scapa. A mai crezut unul la fel, dar tot nu a scapat. Am speranta ca nu cenzurati acest comentariu, intrucat nu aduc injurii si nici nu am limbaj obscen. Daca va fi cenzurat, atunci raspunsul la intrebarile de mai sus, este DA. (preventiv, fac si un print screen la acest comentariu)
  • Paladin 04 Oct, 2012 13:18 Poate, ca urmare la acest articol facut cu copy paste de pe un forum, se face un interview cu omul din spital care are picioare rupte dupa aceasta "rusine".