Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update 3 „Imperiul“ lui Gulen din Constanţa - Şcoala Spectrum şi Liceul Internaţional, Fundaţia Tuna şi ziarul bilingv Zaman (galerie foto+document)

ro

18 Jul, 2016 00:00 18691 Marime text
imperiul lui gulen din constanta scoala spectrum si liceul international fundatia tuna si ziarul bilingv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lumina 10 Jun, 2019 16:00 Doctrina, tehnica si agenda nu sunt accesibile omului de rand! Daca initial turca e optionala, nu va mai fi cand va exista suficienta cerere..sunt infiltrati peste tot, sunt tare curios cand vor declansa si cum se incheie puzzel.ul. Cand in 1-2 generatii, animati de exemplu, toata lumea va dori sa isi schimbe religia..
  • Kiki 24 Jul, 2016 13:21 Dragi comentatori, dar de ce nu spuneti si cati bani dati anual pentru acest mare repect pe care il apreciati? Scolile astea laudate sunt private, nu-i asa? Deci va platiti, si nu putin, acest respect deosebit, ca deh... "vorba dulce mult aduce".
  • Rodica 21 Jul, 2016 19:03 Am copilul la scoala Spectrum Constanta,nu exista niciun fel de indoctrinare,face religia optional*crestina,si sunt tratati atat copii cat si parintii cu foarte mare respect!Programa este respectata la fel ca celelalte scoli!
  • Marius 20 Jul, 2016 02:37 Am copilul la ICHB in Bucuresti si nu exista niciun fel de indoctrinare. Nu cred ca exista atat respect in nicio scoala "romaneasca". Am multi prieteni care au copiii la ISB. Toti copiii si parintii sunt tratati cu respect, cu atentie si sunt ascultati. Cei care vor, fac religie, cei care nu vor, nu fac. Si este fiecare cu religia lui. Cei ortodocsi invata religia ortodoxa. Nu exista nicio materie despre islam sau care sa duca la indoctrinare. Iar performantele copiilor sunt deosebite. Am avut copilul la mai multe scoli, dar la aceasta este cel mai fericit si are cele mai bune performante. Pentru ca este tratat cu respect. Turcii sunt niste oameni de foarte mult bun simt. Restul e politica
  • fara nume 18 Jul, 2016 15:46 nu sunt de acord
  • Habil Yener 18 Jul, 2016 15:45 Nu sunt de acord!! Trebuie cercetat!!