Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată lista celor care au fost la Convenţia Partidului Forţa Civică Cine i se alătură lui Dănuţ Culeţu în proiectul lansat de MRU!

ro

08 Sep, 2012 02:57 4926 Marime text
01-MRU.jpgIeri s-a desfăşurat, Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Forţa Civică în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a partidului. Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales vineri preşedinte partidului. După ce partidul şi-a ales noua conducere, Ungureanu a citit o rezoluţie prin care îţi exprima dorinţa de a adera la Partidul Popular European (PPE). PFC şi-a lansat vineri şi imnul, compus şi interpretat de Mihai George de la Bere Gratis. Din conducerea partidului mai fac parte Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii, PSD), Marian Săniuţă (fost ministru de Interne PSD), Ştefan Pirpiliu (parlamentar independent, ex-PDL), Gabriel Biriş, Dănuţ Liga (ex-PDL), Teodor Mărieş (Asociaţia 22 Decembrie), Adrian Semcu (ex-preşedinte PNL Prahova). Organizaţia de la Constanţa a fost reprezentată la Congres de 60 de persoane, potrivit lui Dănuţ Culeţu, liderul local al PFC însă nu are reprezentaţi la nivel central dar „vom avea cu siguranţă la Congresul din februarie 2013".

Cine se mai alătură proiectului MRU la Constanţa?!

Dănuţ Culeţu care va coordona echipa Partidului Forţa Civică la Constanţa spune că în ultimele zile a primit foarte multe mesaje de susţinere şi din ce în ce mai multe persoane sunt interesate să intre în echipa Partidului Forţei Civice. Culeţu a dezvăluit că va face echipă la Constanţa cu Florin Butnaru, Olga Zeicu (fostă lideră a femeilor liberale constănţene), care va veni împreună cu mai multe colege în PFC, Geany Raymond Ioniţă, Aurel şi Florin Butnaru, Florentin Chiforeanu, Mircea Pupi Iustian sau Mihăiţă Vişoianu.

Culeţu a adăugat că îşi doreşte în partid şi foarte mulţi tineri: „Am discutat cu studenţi, eu consider că ar trebui să fie un gen de şcoală pentru viitorul politic, mă bazez foarte mult pe tinerii care vor veni alături de noi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicoletab 22 Nov, 2012 16:13 asi vrea si eu sa ma inscriu in partid si sunt de acord cu ce au dinsi in platforma program