Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emanoil Moraru - „Vreau să mă bucur de timpul liber după 32 de ani de Forţe Speciale. Vă iubesc pe toţi. Emil" Ce cadouri a primit şeful DIAS, de la colegi, la pensionare

ro

01 Dec, 2012 00:00 5340 Marime text

01_Moraru_-_Emil_Moraru_1.jpgDe azi, comisarul-şef de poliţie ing. Emanoil Moraru nu mai este angajat al Poliţiei Române. Ieri a fost ultima zi în care comisarul-şef Moraru s-a aflat în fruntea Serviciului de Intervenţii Rapide din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

În continuare, şeful luptătorilor speciali va rămâne Adrian Cerneagă, salariat al Serviciului de Intervenţii Rapide. De altfel, Cerneagă a mai preluat atribuţiile comisarului-şef Moraru şi în trecut. La plecarea din Poliţie, Emanoil Moraru ar fi primit de la colegi, potrivit unor voci, un ceas, dar şi o statuie a lui Odinn, zeu al morţii şi al războiului. Ieri, aflându-se în aeroport, comisarul-şef de poliţie ing. Emanoil Moraru ne-a transmis că doreşte să se bucure de timpul liber după ani buni petrecuţi în forţele speciale.

„În Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa sunt cei mai buni şi mai muncitori poliţişti. Cinste lor! Eu vreau să mă bucur de timpul liber după 32 de ani de Forţe Speciale. Vă iubesc pe toţi. Emil", ne-a transmis prin intermediul unui SMS şeful luptătorilor din Constanţa. Acesta, conform unor surse, ar urma, pe viitor, să-şi folosească tehnicile dobândite în toţi aceşti ani la Constanţa în cadrul unui proiect coordonat de americani.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii