Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duplicitarul Hasotti

ro

28 Mar, 2009 01:25 3091 Marime text

DESCHIDERE_PNL_Puiu_Hasotti_07.jpgLa finele săptămânii trecute, senatorul liberal Puiu Haşotti spunea că îl iubeşte pe Tăriceanu # Ieri, a trecut, ca un politician versat ce este, în barca lui Crin Antonescu

Pentru a dovedi că „voi fi alături de conducerea PNL, indiferent cine va fi preşedinte", ieri, fostul vicepreşedinte liberal, senatorul Colegiului 2, Puiu Haşotti, n-a mai prididit cu laudele la adresa noului lider al partidului, Crin Antonescu.

Cine a urmărit derularea Congresului Extraordinar al PNL a avut ocazia de a asculta cel mai pro-Tăriceanu discurs susţinut de la tribună de ex-vicepreşedintele Puiu Haşotti. Liderul PNL spunea că îl susţine pe Tăriceanu pentru că „îl iubeşte" deoarece îi stârneşte antipatia lui Traian Băsescu. El le atrăgea atenţia colegilor liberali că trebuie să fie mândri de guvernarea condusă de Tăriceanu şi a subliniat că foşti miniştri şi secretari de stat n-ar fi beneficiat de aceste demnităţi fără acordul fostului premier. „Dar nu toţi parlamentarii, secretarii de stat, miniştrii am sprijinit acest Guvern, aşa cum se cuvenea", le-a reproşat Puiu Haşotti unor colegi care, la congres, au trecut de partea lui Crin Antonescu şi a echipei sale. De asemenea, alte motive care l-au determinat pe Haşotti să-l voteze pe Călin Popescu Tăriceanu pentru şefia PNL au fost „consecvenţa şi loialitatea", dar şi, după cum a recunoscut, ieri, în faţa presei, „pentru că mi-a făcut onoarea şi m-a propus vicepreşedinte, alături de Teodor Meleşcanu". Pomenirea lui Meleşcanu nu a fost întâmplătoare, având în vedere că el este membru în noul Birou Politic Central şi se numără printre susţinătorii preşedintelui PNL, Crin Antonescu. Astfel, senatorul Haşotti şi-a făcut „trecerea" de cealaltă parte a baricadei, întrucât, de aici, a urmat o întreagă serie de laude la adresa lui Antonescu.

Crin_Antonescu_Puiu_Hasotti.jpgAntonescu vs Tăriceanu

Ex-vicepreşedintele PNL a recunoscut că fostul premier Tăriceanu „era erodat de guvernare", partidul „avea nevoie de schimbare", iar Crin Antonescu este mai bun contracandidat decât Tăriceanu. „Este mai bun pentru că, în timp ce Tăriceanu venea cu o imagine publică epuizată, Crin Antonescu aduce un aer proaspăt în politica românească. Despre Tăriceanu, în mod nejustificat, se pot spune multe lucruri mai puţin plăcute, despre Crin Antonescu nu se poate spune nimic neplăcut. Dacă Tăriceanu venea după o guvernare de patru ani, lovită din toate părţile, Crin Antonescu n-a făcut parte din Guvern. (...) Spun că şansele lui Crin Antonescu de a câştiga prezidenţialele sunt mult mai mari decât ale lui Tăriceanu", a declarat liderul grupului parlamentar PNL din Senat, Puiu Haşotti.
Una peste alta, în opinia senatorului PNL, „congresul a fost de mare succes, cu o conducere - şi mă refer la Crin Antonescu, colegul nostru, care devine un competitor foarte incomod pentru Traian Băsescu". Puiu Haşotti a susţinut că, deşi ştia care va fi deznodământul congresului, l-a votat pe Călin Popescu Tăriceanu, deoarece „loialitatea este o formă a onoarei".

{mos_ri:Hasotti}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Uzum 29 Mar, 2009 16:13 Machedon *****,asa fac toti machedoni,cum sa lase el ciolanul? Numai ca el nu stie ca nu e bun de nimic.O sa-si dea seama toti de el,sper sa nu fie prea tarziu.Unde e bine hop si eu.Ce machedon **** :))
  • pnl-st 28 Mar, 2009 13:30 atata vreme cat Hasotti mai ramane la PNL eu nu mai votez partidul asta niciodata!!!! e valabil si cu Dragomir (apendicele lui Puiu) aceeasi chestie. Dragomir e pentru noi Puiu Hasotti doi!!! se apropie alegerile europene PNL-ule!! Mai aveti timp de schimbare daca vreti voturi...
  • Aiureli 28 Mar, 2009 06:16 Onoare ar fi sa-si dea Hasotti demisia, nu sa-l faca albie de porci pe Tariceanu.DAr nea puiu se va agata cu dintii de functie, va lovi cu brutalitate in stanga si in dreapta, va linge talpa invingatorului numai pentru a-si apara ciolanul sau. Alegatorii sa-si vada de treaba lor si peste 4 ani sa mearga cuminti si indobitociti sa-l voteze pe marele arheolog. Daca-l tine Crin pe langa el nu o sa aibe mari sanse la presedentie iar PNL-ul la constanta nu va conta in alegeri.
  • IO 28 Mar, 2009 04:50 o jighimea, consumati cerneala cu stiri despre tot felul de arivisti, era mai indicat daca articolul acesta era la rubrica "decese".....