Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică privind noul PUZ al mall-ului din Parcul Tăbăcărie City Park Mall, o „bombă capitalistă“?! (galerie foto)

ro

18 Sep, 2015 00:00 6669 Marime text
dezbatere publica privind noul puz al mall ului din parcul tabacarie city park mall o bomba capitalista
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alessia 03 Oct, 2015 16:49 Daca au bani sa investeasca in spatii comerciale, de ce nu construiesc in alta parte. De ce trebuie distrus parcul care a ramas mai putin de jumatate fata de cat era initial. A dat consiliul local PUZ-uri fara numar. Oare dezinteresat?
  • adrian 19 Sep, 2015 11:52 Consiliul Local si comisiile de urbanism trebuie sa elaboreze hotarare de consiliu cu obligativitatea investitorilor de centre comerciale sa aibe accese si pasaje rutiere din proiectul de depunere ,nu improvizatii care duc la coruptie si santaj al investitorului.Clar ,ai accese moderne si nu afectezi traficul proiectul merge inainte,NU esti la mana functionarilor primariei. De rezolvat de catre Primar mai ales.
  • adrian 19 Sep, 2015 11:49 In secolul 21 la investii de sute de milioane euro trebuie sa dispara improvizatiile de sens giratoriu.In toata lumea cand se face Mall se fac accese cu pasaje subterane si tuneluri nu improvizatii.Astea le-a facut primaria ca are bani dar trebuie sa oblige investitorii sa isi faca pasaje rutiere .
  • stef 18 Sep, 2015 15:13 1. Din articol nu reiese ca s-ar fi dus cineva pus pe scandal la aceasta dezbatere. 2. Care poate fi tema discutiei decat impactul pe care o sa il aiba acest mastodont asupra zonei, mediului, traficului si locuitorilor din zona? 3. Multumesc personal celor care au luat cuvantul si au expus cum nu se poate mai bine argumentele lor impotriva acestor extinderi ale mall-ului. Sunteti putini dar bine ca sunteti...:P
  • Mihai 18 Sep, 2015 12:27 Bine ca v-ati dus acolo cu scandal. Tema discutiei era alta.
  • Timur Memet 18 Sep, 2015 12:03 Daca spatiul verde existent candva nu mai avem cum sa-l salvam, macar cerul sa-l vedem in continuare. Adevarat ca mai mult vad 4D, dar cu inca cateva etaje in plus....adio orice zare albastra.
  • chivu andrei 18 Sep, 2015 09:57 felicitari pentru articol dna Mihaela Ciorbaru si imi pare rau intr-un fel ca a trebuit sa asistati la cearta noasrta. Situatia o gesesc foarte grava asa cum ati relatat si dumneavoastra, consider ca aceasta constructie are repecusiuni deosebit de grave asupra mentalului colectiv, cat am putut am argumentat, dar sper sa aiba curajul si alti cetateti cu mai multa experienta (sociologi, doctori, profesori, urbanisti) sa spuna cat de grava este prezenta acestui mastodont in parc