Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De pe lista premiaţilor au lipsit doctorii lăudaţi de Nicuşor Constantinescu La Constanţa era cât pe ce să fie dat afară din spital. Medicul Bordeianu, premiu de excelenţă la Gala TopMedici

ro

31 May, 2013 00:00 4757 Marime text
Gala TopMedici, aflată la a şasea ediţie, a reunit, miercuri seara, personalităţi cu performanţe excepţionale a căror pregătire este însoţită de căldură umană, devotament şi deschidere către lume. Premiile au fost acordate de un Consiliu Consultativ, care a făcut selecţia premianţilor. Selecţia premiilor a fost făcută de Consiliul Consultativ al Galei TopMedici 2013, format din: acad.prof.dr.Leon Dănăilă, prof. dr. Daniela Bartoş, prof. dr. Mircea Beuran, prof. dr. Gheorghe Burnei, prof. dr. Dan Mircea Cheţa, prof. dr. Ioan Lascăr, prof.dr. Grigore Tinică, prof. dr. Dan Tulbure, prof.dr.Farm.Ovidiu Bojor.

Criteriile care au stat la baza punctajului au fost: inovaţia, performanţa profesională, spiritul de echipă şi capacitatea de a forma specialişti, managementul bolnavului şi abilitatea de comunicare. În cadrul Galei TopMedici au decernate premii de excelenţă mai multor medici din ţară, printre care şi chirurgului plastician din Constanţa Ion Bordeianu. De altfel, Ion Bordeianu este singurul medic din Dobrogea care a primit acest premiu de excelenţa la Gala TopMedici. Acestea fiind spuse ne întrebăm de ce renumiţii medici, lăudaţi de Nicuşor Constantinescu şi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa de la Bucureşti, nu le dăm numele pentru că ştie lumea despre ce este vorba, unii chiar stau în apartamentele cumpărate special pentru ei, nu sunt pe lista celor premiaţi? De ce medicul Bordeianu, şeful secţiei de Chirurgie Plastică, care a fost cât pe ce să fie demis (acum ceva timp în urmă) a reuşit această performanţă şi cei lăudaţi de preşedintele CJC, nu? Cum este posibil ne întrebăm şi noi, ca un medic care era cât pe ce să fie aruncat din spital, la Constanţa să nu fie apreciat şi acolo la Gala Topmedici, o comisie de superspecialişti să îl catalogheze printre cei mai buni medici din ţară?
Nu întrebăm pe nimeni pentru că răspunsul este simplu: nu ne respectăm valorile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gica 31 May, 2013 21:20 Da si eu ii multumesc domnului doctor pentru tot, ii datorez viata sotului meu, sa fi sanatos si..noi te apreciem si te iubim
  • mihaela 31 May, 2013 16:50 SANATATE MULTA SI PUTERE DE MUNCA II DORESC DOMNULUI PROFESOR BORDEIANU! M-A OPERAT PE MINE EXCELENT , PE FIUL MEU LA VIRSTA DE 3 ANI EXTRAORDINAR! CRED CA ESTE SINGURUL MEDIC DIN CONSTANTA PENTRU CARE NU ESTI OBLIGAT SA EI TRENUL LA BUCURESTI. STITI CA CEL MAI BUN DOCTOR DIN CONSTANTA E TRENUL LA BUCURESTI! SA NE APRECIEM VALORILE !!! NU FITI SUPARAT DOMNULE DOCTOR ! CEL MAI MULT VA APRECIAZA SI VA RESPECTA PACIENTII DUMNEAVOASTRA CARE FAC MAI MULT DECIT HIRTIILE ADUNATE DE ALTII! SA NE TRAITI DOMNULE DOCTOR SI CRED K NU EXISTA SENTIMENT MAI MARE SI PLACUT CA ACELA IN CARE, OAMENI PE CARE IATI VINDECAT SE ROAGA SI VA APRIND LUMANARI PENTRU SANATATE!!!!