Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Vlădescu, lui Nicuşor Constantinescu „Hitler i-a omorât pe cei fără ochi albaştri. Dacă nu vă place cultura, nu ne omorâţi!" (galerie foto)

ro

15 Dec, 2010 22:17 6545 Marime text
daniela vladescu lui nicusor constantinescuhitler i a omorat pe cei fara ochi albastri daca nu va place
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • daniela vladescu 22 Dec, 2010 17:27 @"doamnei"elvira ionescu"? Cat de ticalos poti fi ca sa ponegresti o persoana care nu isi salveaza scaunul ,ci cultura in oras? cat de nedrept poti fi sa murdaresti orice buna intentie? faceti dumneavoastra,draga "doamna elvira" ceva mai bun si mai folositor si eu ma dau la o parte ,asigurandu-va de pretuire vesnica!
  • elvira ionescu 17 Dec, 2010 01:04 Cand artistii Operei se vor trezi ca "Dna Directoare" Vladescu si-a salvat doar scaunul , va fi mult prea tarziu. Ambalajul lacrimilor si "sustinerii oamenilor din Teatru" nu le va tine de loc de munca. Continua spectacolele indoielnice cu "Daniela si prietenii sai". Vezi, Opereta din Bucuresti. Finalul - suse si "afaceri" cu iz de opera.
  • Corina 16 Dec, 2010 18:34 Este o mare RUSINE ! Dupa ce avem putin artisti in oras si judet nici pe acestia nu i apreciem . Am fost la multe din spectacolele Teatrului de opera din Constanta si oamenia aceeia chiar muncesc . Spectacolele lor erau frumoase ! Acum or sa devina sub orice critica. Nu era suficient ca erau si asa putini si prost platiti ?
  • Muzeul de Arta 16 Dec, 2010 16:52 Scrieti si de Muzeul de Arta !!! Muzeul de Arta tine tot de C.J.C. !!! Si ei nu au luat salariile de peste 2 luni !!!