Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum nu il respecta consilierii pe Nicusor (galerie foto)

ro

22 Oct, 2009 01:07 2144 Marime text
deschidere.jpgÎn plină şedinţă de Consiliu Judeţean, sub privirea şefului Nicuşor Constantinescu, politicienii se plictisesc de mama focului.

Unul cască de îi trosneşte maxilarul, un altul preferă să-şi studieze telefonul decât să fie atent la problemele judeţului, cineva se scarpină în ureche, iar altcineva a fost doborât de răceală şi-şi suflă nasul încontinuu. Ba chiar, pe timpul şedinţei CJC, se nasc discuţii aprinse, fără niciun fel de legătură cu proiectele de hotărâre supuse votului. Atmosfera „de scandal" pare a fi creată în ciuda preşedintelui Constantinescu, despre care se ştie că „suferă" să fie respectat şi că cere... supuşilor judeţeni să se comporte în consecinţă în timpul întâlnirilor lunare. Însă, se pare că norocul nu a fost de partea lui Nicuşor ieri, pentru că majoritatea aleşilor judeţeni au fost cuprinşi de somnolenţă. Ba chiar şi unii dintre colegii săi de partid l-au lăsat de izbelişte şi şi-au văzut de căscat şi de admirat încălţările. Printre „nesupuşi" s-au aflat Laurenţiu Marin, Radu Babuş (foarte încântat de ciocatele pe care le încălţase de dimineaţă), Nicolae Dospinescu, Dumitru Florea, Dumitru Manole şi Ioan Mărcuş, cel care s-a evidenţiat prin freza demnă de revistele glossy. Imaginile spun totul despre cât şi cum îl respectă consilierii pe Nicuşor Constantinescu.

{mos_ri:Nicusor Constantinescu, CJC} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Horia 22 Oct, 2009 10:37 Mai curand putem spune ca asa se respecta pe ei insisi si electoratul care i-a ales. Niste nesimtiti. Cei care i-au votat, sa retina fetele si sa ii mai voteze si data viitoare.